« Saunontaa ja muuta rentoilua | Main | Lipunkantajana »

maaliskuu 20, 2008

Sangyssa Muhammad Alin kanssa

Tanaan jatin lopulta Kapkaupungin upean hostellin taakseni ja suunnistin rautatieaseman kautta kohti etelaa. Paikallisjuna eteni kovin hitaasti, mutta mikas merellisia maisemia oli matkalla ihastellessa. Jostain syysta juna ei mennyt perille asti Simon's Towniin, joten jouduin pysahtymaan lounastauolle Fish Hoekiin. Selittivat, etta sielta pitaisi jatkaa bussilla, mutta eihan siella semmoisia ollut, joten odotin seuraavaa junaa ja sehan vei perille asti.

Simon's Townissa (tai Simonstownissa, kumpi lie enemman oikein) majoituin paikalliseen hostelliin, jossa ei monta muuta asiakasta olekaan. Respan seta tuli nayttamaan missa huoneeni on, ja kun han avasi huoneen oven, niin sangylla loikoili Muhammad Ali! Semmoinen raidallinen ja naukuva versio. Seta muisteli etta huoneessa ei olisi kaynyt ketaan kahteen paivaan...mutta ei Muhammad kylla ainakaan nalkaanakevalta nayttanyt, vaan jai kaikessa rauhassa puskemaan uutta petikaveriaan ja kehraamaan.

Simon's Town on mukava pikku rantakaupunki, jossa tuntuisi olevan hyva keskittya tulevaan kisaan. Ainoa vaan, etta matka taalta Kapkaupunkiin tuntuu kestavan aika kauan...no joka tapauksessa pitaa kulkea taksilla ainakin la- ja su-aamuina, huomisaamuna voisi koittaa ehtia junalla. Se tarkoittaa lahtoa ennen aamuseitsemaa, joten nytpa on aika menna unten maille...

Huomenna on siis International Friendship Run, alkaen klo 9.30 Kapkaupungin keskustassa!

Posted by keem at 20.03.2008 21:18

Comments

Muhammadin kehruuhoidon jälkeen varmasti ultramara kulkee!

Posted by: at 21.03.08 03:11

Post a comment




Remember Me?

(you may use HTML tags for style)