« Kapkaapunnissa | Main | Historiaa ja maastojuoksua »

maaliskuu 11, 2008

Lenkkeilya ja muuta

Eka kokonainen paiva Kapkaupungissa on takana. Univelkaa naytti riittavan niin etta koisin 12 tuntia putkeen yolla. Aamupalaksi Jungle Oats -kaurapuuroa ja ei kun lenkille! Kaikeksi yllatykseksi saatila oli sateinen ja lampoakin vain 17 astetta. Loistava lenkkisaa siis, paitsi kerran alkoi sataa sen verta kovaa etta piti ihan pitaa sadetta puun alla.

Vuoden 2010 futiksen MM-kisat ovat aiheuttaneet taalla kaikenlaisia repareeraustoita, ja niinpa kun lenkkireittini olisi kulkenut tulevan paastadionin vieresta, niin tiehan siella oli rakennustoiden takia poikki. Lopulta loysin tieni kuitenkin Atlantin rannalle Beach Roadille, ja kyllapa kelpasi siella mahtavien tyrskyjen lyodessa rantaan juoksennella! Saakin muuttui aurinkoiseksi, kivaa oli. Keskustaan palattua piti kayda vaan nopeasti haukkaamassa pieni valipala katukahvilassa, mutta jouduinkin hitaan palvelun takia tunnin ajan sietamaan parin rasittavan parikymppisen paikallisen kundin seuraa samassa poydassa. Neuvoivat totuttelemaan ilmastoon sellaisella metodilla, etta menee viidelta iltapaivalla rannalle ja on auringossa niin pitkaan kuin pystyy. Sitten kay meressa ja palaa taas aurinkoon. Tata pitaisi toistaa iltaseitsemaan asti, jolloin aurinko laskee. Sen jalkeen ei kuulemma auringosta pitaisi ongelmaa olla.

Hostellilla jarkkasivat braai-grillibileet tassa alkuillasta, joten nyt on massu taynna varraslihaa, makkaraa, kalaa, maissia, perunaa yms. Royh.

Sain paikallisen maastojuoksuseuran vetajan, Rodin, kiinni tanaan ja lupasivat vieda mut huomenna mukanaan lenkille Constantiaan ja Kirstenboschiin. Luvassa upeita maisemia!

Posted by keem at 11.03.2008 22:01

Comments

Post a comment




Remember Me?

(you may use HTML tags for style)