« Ultramaratonyritys Kapkaupungissa | Main | Lenkkeilya ja muuta »

maaliskuu 10, 2008

Kapkaapunnissa

Pitka lento on takana ja Kapkaupunkiin saavuttu. Hostelli on varsin kiva! Dormihuonekin on tosi viihtyisa puulattioineen ja kivoine sisustuksineen. Sita paitsi ikkunasta on nakyma suoraan Poytavuorelle. Hostellissa on myos ihan tiikerinvarinen kissakaveri, joka lahetteli etahajuterveisia Lakulle. :)

Taa paiva on mennyt lahinna vaan asettuessa aloilleen. Paivan kohokohta tais olla paivallinen etiopialaisessa ravintolassa, mika oli melkoisen kiinnostava kokemus. Ensin tarjoilija kavi pesuvadin kanssa pesettamassa kadet ja toi sitten n. puoli metria halkaisijaltaan olleen lautasen poydalle. Lautasen pohjan peitteena oli ohut leipa ja sen paalle tarjoilija kaatoi berbere-maustetut mossot. Lisukkeena tuli tata samaa leipaa rulliksi kaarittyina, ja syominen tapahtui niilla mossoja kaapimalla. Berbere-mausteen maku oli melko erikoinen, taitaisi vaatia kymmenen maistamiskertaa etta sita todella oppisi arvostamaan, mutta ihan hyvaa oli nain kokemattomanakin!

Muuten paiva meni lahinna Long Streetin ymparilla kaveleskellessa. Onpas kivaa kun on kesa, vaikka ei taalla mikaan kauhean lammin paiva tanaan ollutkaan. Vaikea sanoa viela mita pidan kaupungista tai millainen se on, kun on niin vahan nahnyt. Mutta ihan mukavalta toistaiseksi vaikuttaa kuitenkin.

Tekstiviestit tanne pain tuntuu toimivan vahan miten sattuu. Jotkut viestit tulevat lukuisia kertoja, toiset ei vissiin olleskaan.

Posted by keem at 10.03.2008 20:38

Comments

Post a comment




Remember Me?

(you may use HTML tags for style)