« Tappajalehmien hyokkays | Main | Merikarhuja, lokkeja ja vuoria — Kaikoura »

joulukuu 24, 2004

Hyvaa joulua Wellingtonista

Hellou! Nopea paivitys jouluaattona. Ihmeteltyamme gannet-merilintuyhdyskuntia Cape Kidnappersissa ja lilluteltuamme Napierin kylpylan lampoisissa vesissa, suuntasimme Toyotan kohti etelaa. Yksi yo meni Levinissa ja tanaan saavuimme Uuden-Seelannin paakaupunkiin, Wellingtoniin joulua viettamaan.

Uusi-Seelanti on kylla mahdottoman helppo maa matkailla. Taalla kaukana kaikesta paikallisilla ihmisilla on tietysti aina ollut tapana lomailla omassa maassaan ja ilmeisesti sen + upean luonnon kautta maahan ovat kehittyneet todella pitkalle menneet matkailupalvelut. Varsinaisia seikkailullisia elamyksia taalla ei etsimatta tule vastaan, kaikki perustoiminnot kun hoituvat kuin itsestaan. No, vastapainoksi nahtavaa ja aktiviteetteja on sitten senkin edesta, joten erinomainen matkakohde tama on!

Tanaan on jouluaatto ja kello kay jo iltakuutta. Kaupungilla on kuitenkin viela taysi meno paalla, ei kuitenkaan mitaan ihmeempaa jouluhossotysta. Ihan tavallisen lauantain oloista shoppailua. Wellingtonin keskusta on mukavien kavelykatujen tayttama ja 17 asteen pilvipoutaisessa saassa taalla on ihan mukava viettaa erilaista jouluaattoa. Ilmeisesti tama maa hiljenee vasta joulupaivaksi.

Tuolta kavelykaduilta muuten loytyi sellainekin ihme kuin muutama koivu! Naita en ole tata ennen tassa maassa viela nahnyt, mutta sinne oli joitakin kitukasvuisia koivuja nakojaan istutettu.

Ei muuta kuin hyvaa joulua kaikille! Wellingtonista poistumme maanantaina kohti etelasaarta, jossa aikaa reissailuun tulee olemaan koko lailla tasan kaksi viikkoa. Valokuvia en valitettavasti vielakaan pysty yloslataamaan verkkoon.

Posted by keem at 24.12.2004 06:07

Comments

Post a comment




Remember Me?