« Huomioita | Main | Kevään eteneminen »

huhtikuu 24, 2006

Albania-kuulumisia

Muutamia päivityksiä matkasuunnitelmiin tullut. Viking Linen wappuristeilyt ovat täyttäneet lauantai-illan laivat tyystin, täytyy lähteä vasta sunnuntai-iltana eli vappuaattona. Valitettavasti emme siis pääse karkuun suomalaista vapunviettoa. :( Toisaalta eipä tule niin kiireistä lähtöä pois kotoa.

Mab osti lentoliput Budapestiin! Kerrassaan mainiota. Täytyy pitää kiinni aikatauluista siis ainakin siellä. Tällä hetkellä tosin näyttäisi, että olisimme vasta hyppäämässä Sarajevossa Budapestin junaan silloin kun Mab saapuu, joten liitytään porukkaan vasta sitten ekana aamuna.

Pohjois-Albaniassa näyttäisi Komani-järvellä olevan yksi maailman hienoimmiksi kehutuista laivamatkoista. Pääsy sinne vaan on vähän hankala, mutta kannattanee yrittää.

Muuta mainittavaa ei tulekaan nyt mieleen. Viimeinen viikko kotona jo menossa! Mitä enemmän Albaniasta lukee, sitä enemmän sinne alkaa haluta. Majoituksia on jonkin verran jo kyselty, mutta vähän on vielä epävarmaa. Göteborgista saattaa löytyä vapaalataaja, Hampurissa päästään Peran luo, Berliinissä ehkä joudutaan hakemaan hostelli, samoin Milanossa, Roomastakaan ei kukaan vastaa, Tiranassa lienee vapaalataaja odottamassa, Sarajevoonkin on yhteys saatu mutta saapa nähdä miten käy, Budapestissa pitää mennä hostelliin, Gdanskissa saattaa olla vapaalataaja, Tukholmasta ei ole vielä saatu positiivista vastausta.

Posted by keem at 24.04.2006 10:54

Comments

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)