« Uuteen-Seelantiin! | Main | Kohti Seelantia »

marraskuu 25, 2004

Hostellivarauksia

Tulin juuri siihen tulokseen, että en jaksa jäädä Malesiaan paluumatkan yhdeksän päivän stopin ajaksi. Sumatra tuntuu paljon kiinnostavammalta ja kun sinne ei Kuala Lumpurista ole pitkä matka, niin sinne siis! Pitänee mennä ensin bussilla Penangiin, yöpyä siellä ja sitten jatkaa lautalla Indonesian puolelle Medaniin. Medanista koitan löytää majoittajan tai sitten majatalon. Viikossa Pohjois-Sumatralla ehtinee tsekata ainakin orangit ja Toba-järven, sitten pitääkin palata Medaniin josta voi lentää takaisin Kuala Lumpuriin 20 eurolla.

Kuulostaapa helpolta ja hauskalta! Saa nähdä sitten.

Uusia majoittajia Uudesta-Seelannista ei tunnu hevillä löytyvän. Sikäläiset perheet kun matkailevat joulu-tammikuussa itsekin paljon eivätkä ole kotosalla. No, eipä me heistä riippuvaisia olla vaikka kivahan sitä tietysti on paikallisia tavata.

Tänään voisi koittaa ehtiä hakea kansainvälisen ajokortin, josko olisi jo Poliisilaitoksella se. Nyt on tukkakin lyhennetty sellaisiin mittoihin, että alan olla valmis matkustamaan etelään (ilman shampoota). Pikku hiljaa siis yksi ja toinen asia alkaa olla kunnossa.

Tässäpä muuten hassu sivusto, jossa voi mitata etäisyyksiä Uudessa-Seelannissa.

Kauri-juoksun järjestäjä Andy Reid ilmoitti eilen, että on varannut mulle huoneen Coromandelin reppuselkähostellista. Mahtavaa! Kuulemma bussi Aucklandista lähtee jo klo 7.30 sinne päin, mutta ei auta. Kuala Lumpuristakin ehdin jo varata hostellihuoneen ensimmäiseksi yöksi, paikasta nimeltä Green Hut Lodge.

Posted by keem at 25.11.2004 14:28

Comments

Varannut huoneen etukäteen? Ei kuulosta yhtään Keemiltä :)

Posted by: Boit at 30.11.04 15:42

Kai sita alkaa olla ikaa jo niin paljon, ettei uskalla toiselle puolen maapalloa lahtea ellei ole ekaa yota varattuna jostain. :-) Turhaksihan se tietysti osoittautui, kylla tuolla Aloe Tree -hostellissa tyhjia punkkia naytti olevan.

Posted by: Keem at 03.12.04 02:00

Post a comment
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)