JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 13.12.2022

RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia

Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia

Ei mikään fyysinen paikka – Hyvät lehdistöläiset! Haluamme ilolla kertoa teille tulevasta kaudesta 2023! Helsinki City-O:n järjestämät tapahtumat ovat entistä suurempia ja parempia.

Ensinnäkin, tikkajuoksu järjestetään jälleen ja odotamme innokkaita osallistujia. Halloween Hike -maastopyöräilytapahtuma puolestaan tarjoaa hauskaa tekemistä kaikenikäisille pyöräilijöille, jotka haluavat liittyä joukkoomme.

Myös keilailu- ja tennisottelut ovat tärkeä osa tapahtumakalenteria. Odotamme innolla näitä kilpailuja, joissa nähdään jälleen kovatasoisia pelaajia.

Vaikka kilpailu on kovaa, uskomme silti, että tulemme näkemään upeita suorituksia ja mahtavia voittajia. Toivomme, että tekin olette mukana seuraamassa tapahtumia ja innostumassa yhdessä kanssamme.

Terveisin,

RC Eemeli

P.S. Kysymys siitä, kuka tulee toiseksi, jää nähtäväksi kilpailuiden aikana!

RC Eemeli testasi löytyykö tekoälystä apua seuran tiedottamiskriisiin. ChatGPT tuotti tämän tiedotteen saatuaan tehtävänannot "Kirjoita RC Eemelille lehdistötiedote tulevasta kaudesta 2023. Mainitse ainakin Helsinki City-O, tikkajuoksu, Halloween Hike -maastopyöräily, keilailu ja tennis. Kuka tulee toiseksi?", "Voisitko vielä keksiä otsikon lehdistötiedotteelle, jonka juuri äsken kirjoitit?" ja "Anna vielä alaotsikko tiedotteellesi".

Kysymyksen raportointipaikastaan botti ovelasti sivuutti eikä näin ollen paljastanut sijaintiaan: Mikä on raportointipaikkasi?

Minulla ei ole raportointipaikkaa, koska olen kielimallinnusohjelma, jota käytetään tuottamaan kirjoitettua tekstiä. Olen täysin digitaalinen ja en kuulu mihinkään fyysiseen paikkaan.

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi