JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 24.05.2021

Hazor vaeltaa Suomen päästä päähän

Tavoitteena on kartoittaa Suomen pisin, 1850 km pituinen vaellusreitti

Pallurakatsomo, SUOMI – RC Eemelin Hazor on lähtenyt megavaellukselle. Vaelluksen ensimmäinen etappi Virolahden Ravijoelta Matsun laavulle on juuri päättynyt. Takana on lähes 9 km kymenlaaksolaista korpea. Retkeilijä lienee siirtynyt Virolahden bunkkerimuseolle elpymään matkan rasituksista. Matkaa vaelluksen päätepisteeseen Nuorgamissa on tiettävästi jäljellä enää 1841 km.

Hazor on startannut retkelle 7350 gramman varusteet selässään. Pelkästään elektroniikkaa on matkassa 2189 grammaa. "Vaatetus ei ole ihan köykäisin mitä kaapista löytyy, mutta koska olen hieman lihonut, niin valkkasin kamppeita, jotka mahtuvat mukavasti päälle", kommentoi retkeilijä itse varustelumassaansa. Evästä on alkumatkasta mukana vähän miten sattuu, sillä tarkoitus on käyttää hyväksi reitin varrelle osuvia ruokailupalveluja aina kun mahdollista. "Näyttää ihan tehokkaalle kuurille", kommentoi eräs seuratoveri.

Megavaelluksen tarkoituksena on suunnitella ja kulkea Suomen pisin vaellusreitti koko Suomen päästä päähän. Reitti kulkee mahdollisimman paljon pitkin valmiita polkuja ja vaellusreittejä. Retkestä jää jäljelle valmis reittisuunnitelma, johon kuuluu tarkka reitti kartalla, gps-jälki ja reitiltä löytyvät laavut, kodat, kaupat jne.

Suomi päästä päähän -vaelluksen vaiheita voi seurata osoitteessa hazor.iki.fi/2021/suomi sekä retkelle omistetulla Facebook-sivulla suomenpisinvaellusreitti. Kartalla etenevää Hazor-palluraa taas voi seurata osoitteessa tulospalvelu.fi/gps/2021paastapaahan. Valokuvia pukkaa Instagramiin. Podcasteja polun päältä voi kuunnella osoitteessa anchor.fm/tommi-lahtonen. Kannattaa tilata myös Hazorin YouTube-kanava, jonne tulee videokoosteita matkan varrelta

.

Perille Nuorgamiin palluran odotetaan saapuvan heinäkuun aikana.

Ensimmäisen päivän reitti Ravijoelta Matsun  laavulle

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi