JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 29.10.2020

Suuntana Helsinki Kaikkienpyhienaatto Juoksu

Vielä yli 9 tuntia aikaa ennakkolounastaa Halloween Runiin

R-Platz, ARABIA – Tänään torstaina 29.10.2020 klo 23.59 päättyy Helsinki Halloween Runin ennakkolounasaika. Niille, jotka eivät sitä ehdi hyödyntää, on onneksi mahdollisuus jälkilounaaseen vielä kisapaikalla Arcadassa lauantaina 31.10. klo 15.00-16.30.

Arabianrannan ja Vanhankaupunginkosken maisemissa pyhäinpäivänä klo 17 alkaen juostava Helsinki Halloween Run on vuoden 2020 RC Eemeli Cupin seitsemäs osakilpailu. Kymmenen kilometrin päämatkalta saa parhaat pisteet, liennytyksenä on viisi kilometriä.

Tämänhetkiseltä ennakkolounaslistalta löytyy kolme eemelinimeä. Kuitenkin 54 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla, joten todellinen lukema voi olla huomattavasti suurempi.

Kisaan osallistuvien kannattaa tutustua kisasivuilla julkaistuihin kiihtyvän korona-ajan erikoisjärjestelyihin. Niihin kuuluu mm. se, että juoksijat lähtevät pienemmissä ryhmissä. Vielä ei tiedetä missä lähtöryhmässä eemelit ovat, sillä ennakkoon lounastaneet saavat sähköpostitse/tekstiviestitse vasta 30.10. tiedon lähtöryhmästään. Seuran tiedotusosastolle on kuitenkin luvattu, että samalle matkalle osallistuvat eemelit pääsevät samaan lähtöryhmään. Se merkitsee sitä, että Kiptoon voiton todennäköisyys ei kasva ennakoidusta. Tiedossa on, että haastaakseen Herttoniemenrannan Cupin kokonaiskisassa, länsieemelistön itäisen etäispesäkkeen kannattaisi noutaa Halloweenista voittopisteet. Toki keilauksessakin voi vielä ihmeitä tapahtua, kun SM-tason valmennusapuakin on tyrkyllä.

Halloween Runin kisajärjestäjät eivät tänä vuonna tarjoa peseytymismahdollisuutta, mutta terveet eemelit voivat peseytyä kilometrin päässä kisakeskuksesta sijaitsevalla Rohrstrandplatzilla, jonka sertifioimaton sauna lämpiää kisan jälkeen. Palautusjuomaksi on sikspäkillinen persikkaipaa, ja vegaanista purtavaakin on tarjolla. Platzille eemelit voivat, ja ehkä kannattaakin, tuoda ylimääräiset kamppeensa jo ennen kisaa. Klo 15 mennessä saapuneesta pyynnöstä pipottaja voi myös noutaa muidenkin ennakkoon lounastaneiden eemelten numerolaput, mikä vähentäisi kisakanslian ruuhkaa.

Järjestäjä suosittelee pukeutumaan Halloween-henkisesti tai muuten vain hurjimpiin juoksuvaatteisiin. Juoksun yhteydessä järjestetään myös asukilpailu, jonka voittavalle eemelille on tiedossa ½ ylimääräistä Cup-pistettä.

Tämänvuotinen Halloween Run juostaan poikkeuksellisesti pimeässä, sillä Arabian aurinko laskee klo 16.25. Täysikuu sentään nousee valaisemaan jo 23 minuuttia sen jälkeen. Vaikka reitillä on valaisemattomiakin osia, niin sillä lienee mahdollista pysyä ilman otsalamppuakin. Reittikarttaan kannattaa kuitenkin tutustua tarkkaan etukäteen.

Ilmatieteen laitoksen lupauksen mukaan lauantaina saadaan juosta 8-9 asteen poutasäässä etelätuulen nopeuden jäädessä seudulle poikkeuksellisen vaisuun lukemaan 3 m/s. Tuolla vauhdilla Merikoski-Silius suoriutuisi kympin kisasta juuri ja juuri tunnissa. Petäjä-Sirén ei kuitenkaan pysyne reitillä, vaan kulkee viiden kilometrin kierroksen alkupuolella kisaajien mukana, eemeleistä toki hieman jääden, ja on loppupuolella kuin vastaantulija.

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi