JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 27.10.2020

Boitille cup-maastopyöräilyn hopeaa

Cliini ja Keem suurissa vaikeuksissa jälkimmäisellä kierroksella

Itäinen etäispesäke, Suomi – Vuoden 2020 cup-komeetta Boit ylsi KiipMTB-maastopyöräilyssä hopealle. Lisäravinteensa autoon unohtanut ja kovaa Kiptoon peesiin ampaissut Cliini kampesi itsensä toisen kierroksen hämärän rajamailta kolmanneksi. Intervallipyöräilyllä luottavaisesti aloittanut ja Boitin edellä könynnyt Keem joutui puolestaan lonkka-kivi-hitin kokemana antautumaan neljänneksi. Vaikka Kiptoo olikin tänä vuonna reitin nopein cuppaaja, järjestäjät eivät tiettävästi ole muuttamassa tapahtuman nimeä KipMTB-muotoon.

Maastossa toisilla oli enemmän mukavaa, toisilla vähemmän mukavaa. Kaikki olivat kuitenkin yhtä mieltä siitä, että sateella kaikilla olisi ollut vielä vähän vähemmän mukavaa. Jälkipeleissä uitiin ja saunottiin, syötiin ja juotiin sekä pohdittiin vetääkö uimahallissa peseytyminen vertoja veneessä peseytymiselle.

Cupista on jäljellä enää kaksi osakilpailua, ja Boit on vakuuttavassa johdossa Kiptoon hengittäessä lähimpänä uhkaajana niskaan turvallisen turvaetäisyyden päästä ja ajan kuvan mukaisesti maski päässä. Kun jäljellä on Helsinki Halloween Run ja keilaus, on voittokamppailu joidenkin päätelmien mukaan Kiptoon omissa jaloissa ja käsissä. Toimituksen saamien luotettavien lähteiden mukaan, jos Kiptoo on kakkonen juoksussa ja Boit ei osallistu juoksuun ja kumpikaan ei ole neljän parhaan joukossa keilauksessa, Kiptoo vie Cupin tasapisteillä. Jos taas Kiptoo voittaa juoksun ja Boit ei osallistu, Boit tarvitsee vähintään kakkossijan keilauksesta. Jos taas Kiptoo voittaa juoksun Boitin ollessa neljäs, ja keilailussa Boit on kolmas Kiptoon ollessa neljäs, koetaan söpösti jaettu Cup-voitto! Ei paha.

Oman lisänsä tähän algoritmiin tuovat vielä ainakin Halloween Runin pukukilpailun voitosta ehdotettu puoli pistettä, juoksun salamyhkäiset lähtöryhmäjärjestelyt sekä keilauksesta mahdollisesti saatava seuraennätyspuolipiste.

Nähtäväksi jää, minkälaisissa puvuissa ja kuinka kovaa eemelit halloweeniään tulevana lauantaina juoksevat. Pysytään terveinä!

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi