JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 05.10.2020

Mythin Q3 osavuotiskatsaus ja Cup-tilinpäätös

Eemelinaikainen viisiottelu jää kesken neljään osakilpailuun ja pistesaalis romahtaa, mutta kuntonäkymät on hyvät

Kuntokoulu, Suomi – Vuoden 2019 Cupissa lähellä historiallista ensimmäistä ykkössijaansa ja pokaalin pokkaamistaan ollut Mythi lähti luottavaisena kääntämään puolen pisteen tappiota voitoksi tämän vuoden otatukseen. Vaikka Piposta ei Mythin omia lappuja noussutkaan, niin lajit sopivat hyvin voittotaisteluun: puolet Cup-kisoista oli joko suunnistusta tai maastopyöräilyä.

Ennen ennätyspitkän treenikauden päättymistä ja 2020 Cupin ensimmäistä osakilpailua alkoi kuitenkin näyttää selvältä, että pokaalia ei tänäkään vuonna nosteta keltanokkamiehen hyllyyn, sillä uuden treenikauden aloitus piti ajoittaa jo lokakuun alkuun. Näin ollen Mythin kilpailukausi kestäisi vain kolme kuukautta kesäkuun lopusta syyskuun loppuun ja sisältäisi korkeintaan viisi Cup-kisaa. Kun koripalloilu Arabiassa jäi vielä väliin ja helpot pisteet hakematta, niin Q3 tulos ja samalla koko vuoden viiden parhaan kisan yhteistulos jää 39 pisteeseen neljällä kisasuorituksella.

Arviot menneestä kaudesta ja tulevaisuuden kuntonäkymistä: ”Cup alkoi vauhdikkaasti ja tyydyttävällä tuloksella pyöräsuunnistuksesta. Avovesiuinnin pistesaldo investoituihin treenitunteihin suhteuttettuna yllätti erittäin positiivisesti. Yökupin sijoitus sen sijaan jäi kauas asetetusta tavoitteesta. Mikonpäivän sprintti kuitenkin palautti uskoa suunnistukseen strategisena lajivalintana. Lokakuun treenikausi alkaa Suomen suurimman kuntokoulun määräämällä leirillä ja jatkuu sen jälkeen pohjoisessa koko loppuvuoden. Tavoitteena on lisätä ulkoilua ja kehittää 2021 Cupin painopistealueita.”

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi