JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 23.09.2020

RC Eemeli on saavutettavampi kuin koskaan aikaisemmin

Vain harva seuran jäsen pääsee enää muilta karkuun.

Itäinen haarakonttori, Suomi, EU –

RC Eemelin saavutettavuusseloste

Luotu 23.9.2020, päivitetty 24.9.2020

RC Eemelin saavutettavuuden on arvioinut RC Eemeli itsearviona. Arviossa on hyödynnetty massiivisia datamääriä, kattavia kilpailutuloksia, kehittyneitä spekulointitaitoja ja veteraanien pettämättömiä muisteja.

RC Eemelin saavutettavuuden tila

RC Eemeli on sangen saavutettava. Toisin oli ennen kun eemelit jaksoivat juosta maratonin alta kolmen tunnin tai puolimaratonin alta puolentoista tunnin. Vain harva seuran jäsen pystyy enää juoksemaan muilta karkuun. Jo neljän minuutin kilometrivauhti lyhyelläkin matkalla tuottaa nykyään suuria haasteita.

RC Eemeli ei ehkä toteuta kaikkia lain vaatimia A- tai AA-tason saavutettavuuskriteereitä, mutta RC Eemelin jäsenistä jokunen on kuitenkin joskus saavuttanut B- tai C-tason yleisurheilussa. Muitakin saavutuksia on vaikka kuinka ja paljon!

RC Eemeli pyrkii toiminnallaan tarjoamaan jäsenilleen laatuharjoitteita ja -kilpailuja, ja näin tekemään jäsenistään saavuttamattomampia.

Esteettömyys

Toistaiseksi RC Eemeli on kisannut vain esteettömästi ellei matalia aitoja tulkita esteiksi. Arvontapipossa on ollut tyrkyllä jos jonkinlaista estejuoksua, mutta piposta ne eivät ole vielä koskaan cup-kisoiksi päätyneet. Esteratsastusta ei seuran käyttämä treenitietojärjestelmä edes tunnista.

Kohtuuton rasite

Kohtuutonta rasitetta RC Eemeli on tarjonnut ainakin väsytysmaralla, jossa kaikenlaisia pakollisia ja hankalia varusteita piti kantaa mukanaan, ja pitipä maastossa yöpyäkin kisan aikana.

Selkokielisyys

RC Eemeli pyrkii selkokielisyyteen siinä aina onnistumatta. Eemelikielen ymmärtämiseen seura tarjoaa Eemeli-suomi-sanaston.

Palautteen käsittely

Mikäli huomaat toiminnassamme saavutettavuuspuutteen, voit kertoa sen meille ja voimme tehdä parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ota yhteyttä ircissä kanavalla #persikka. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit lähettää meille palautetta uudestaan.

Pikkupräntti

RC Eemeli tai digipalvelu rc.eeme.li ei ole viranomainen tai julkisoikeudellinen laitos eikä saa viranomaisilta avustusta vuotuisiin ylläpitokustannuksiin eikä näin ollen kuulu digipalvelulain (Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta) piiriin.

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi