JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 21.04.2017

Joka kahvaan tarttuu, se kuulaan hukkuu

Kahvakuulailu käynnistää RC Eemelin Cup-kauden

Ei ainakaan Intersport, SUOMI – Oli juuri palattu Vierumäen leiriltä. Elettiin tammikuun viidettä päivää armon vuonna 2004, jolloin eemeleitä oli seitsemän ja Cup-juoksuja vuodessa viisi. Leikkisää täsmentämistä kutsuttiin vielä yksittäisistä sanoista saivartelemiseksi ja Boit tunsi venäjän sanoja enemmän kuin Keem. Treenieemelistä ei ollut vielä edes alfa-versio ulkona, mutta silti sillä oli käyttäjiä enemmän kuin nyt. Oi niitä aikoja.

E-crossin merkityksen selvittänyt Hazor oli juuri noussut juoksijana uudelle tasolle ja päihittänyt Kiptoon Teivocupissa. Cup-pokaali himotti ja vaati kilpavarustelua, joten Hazor lähti Intersporttiin kössimailojen hintoja katselemaan. Tyyriitä olivat, joten Hazor osti vain ruokaa. Ariok'kin kävi alessa, mutta ei löytänyt mitään hyödyllistä ja osti vain ruokaa.

Boit ei halunnut uuden Cup-kauden kynnyksellä antaa sellaista kuvaa kuin muka panostaisi. Päivän päätteeksi hän poistui kasuaalisti #persikalta saatesanoin "kirjastoon, ei intersporttiin". Lause on epätäydellinen, mutta lentävä siitä tuli kaksi minuuttia myöhemmin kun Kiptoo bongasi Boitin TTY:n kuntosalilla. Siitä lähtien on kirjastoon menossa olevan eemelin tiedetty siirtyvän kuntosalille huhkimaan.

Nyt eletään huhtikuun kahdettakymmenettäensimmäistä päivää armottomana vuonna 2017. Eemeleitä on 13 ja Cup-juoksuja vuodessa yksi, sekin portaissa. Täsmentäminen on yhä vähemmän leikkisää, ja Boit lienee oppinut jo kuudennenkin sanan venäjää. Treenieemeliä ei kannata mainitakaan.

Kirjastoon, ei IntersportiinIhmiskunta on lakannut lukemasta kirjoja, ja kirjastot ovat joutuneet muuttamaan strategiaansa. Niinpä ihan oikeaan kirjastoon voi nyt ihan oikeasti mennä tekemään sitä mitä kuntosalilla tehtiin vuonna 2004. Lainaksi saa vaikkapa kahvakuulan, jonka voi käyttöönsä varata kuin kirjan, kuten oheinen kuvamateriaali tältä iltapäivältä todistaa.

Joku eemeli on jättänyt treenit viime tippaan, sillä RC Eemeli Cupin 2017 avaava kahvakuulakisa käydään jo huomenna, lauantaina huhtikuun 22. päivä alkaen klo 10 Hervannan vapaa-aikakeskuksessa. Mutta vielähän tässä ehtii työntö- ja tempaustekniikoita hioa.

Saattaahan se olla jonkun epäeemelinkin kahvakuulavaraus, esimerkiksi Vaiccyn. Pjh:han on bluffannut jättävänsä kahvakuulan väliin. Ovela eemeli toki on jo huomannut, että kahvakuula on 22.4., kun taas Lontoon maraton vasta 23.4.

Loppuun vielä toimitukseen saapunut lukijan kysymys Kortesuolta: "Mikä on kahvakuula?"

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi