JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 30.09.2016

Mythi odotetusti melonnan nopein

Cup-historian ensimmäinen melonta houkutteli paikalle kuusi melanheiluttajaa

Ruskapuisto, Pirkanmaa, SUOMI – Elokuisen melonnan osallistujat olivat valmistautuneet koitokseen omilla tyyleillään: yksi neljän viikon täsmävoimailulla, toinen parilla melonta-rogainingilla, kolmas kajakkipoolokokeilulla ja ammattilaisen haastattelulla, neljäs ja viides ei (muka) mitenkään. Olipa mukana yksi tuore melontakurssin kävijäkin. Pois jääneillä selitykset olivat tuttua eemelitasoa: Yhdellä oli harmillisesti perunat leivinuunissa juuri kisan aikana, toista puolestaan pelotti kaikki vesielementissä tapahtuva toiminta. Muut olivat toisaalla reippailemassa tai muuten estyneitä saapumaan paikalle.

Kangasalan Saarikylissä järjestetyssä tapahtumassa melottiin pari kerrallaan ensin 0,7 kilometrin osuus ja tämän jälkeen 2,9 kilometrin osuus. Hieman yllättäen kukaan osallistujista ei tuonut paikalle omaa kalustoaan, vaan kaikki tyytyivät kilpailemaan vuokrakalustolla.

Mythi oli omaa luokkaansa jo lyhyen osuuden jälkeen, mutta seuraavat neljä kisailijaa mahtuivat kaikki kuuden sekunnin sisään. Mythi hallitsi odotetusti myös pitkän matkan, joten hänen kaulaansa ripustettiin päivän päätteeksi 13 cup-pistettä. Liha(s)kimppu Kiptoo hytkytteli hopealle. Boit julistettiin pronssille kahden sekunnin turvin ennen Renoota, vaikka Renoo olikin pitkällä matkalla sekunnin Boitia nopeampi. Mjev oli viides. Keem jätettiin tällä kerralla kuudenneksi. Edes Kiptoon lainakäsineistä ei ollut Keemille suurempaa apua. Kilpailun tulos oli lopulta sama kuin lyhyen osuuden jälkeinen järjestys. Mythi oli ainoa paidatta (KATSO KUVAT!) urheillut, mutta suurella todennäköisyydellä hän olisi ollut nopein myös paidan kanssa.

Pikaisen melontalaiturikyselyn perusteella selvisi, että enemmistö osallistujista piti tapahtumaa onnistuneena. Täten melontaa nähtäneen arvontapipossa jossain muodossa myös tulevaisuudessa. Kun kaksi osakilpailua cupista on käymättä, on vielä peräti neljällä cuppaajalla mahdollisuus mestaruuteen. Kuka poikaa lopulta saunottaa – ja missä ja kenen kanssa?

Melontatulokset (kokonaisaika, lyhyt osuus, pitkä osuus):

  1. Mythi 23.53 (4.40 + 19.13)
  2. Kiptoo 26.08 (5.00 + 21.08)
  3. Boit 26.36 (5.02 + 21.34)
  4. Renoo 26.38 (5.05 + 21.33)
  5. Mjev 26.47 (5.06 + 21.41)
  6. Keem 28.18 (5.20 + 22.58)

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi