JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 28.11.2015

Renoo pingismestariksi

Viisi eemeliä kauden viimeisessä Cup-osakilpailussa

Ikean sohva, Veisu, Tampere – Vuoden 2015 Cup-kausi sai kierteisen päätöksen, kun viisi aamuvirkkua eemeliä kokoontui mustan perjantain jälkeisenä aamuna Tampereen Nääshalliin pingisturnauksen merkeissä.

Turnaus käynnistyi alkuerillä, jotka pelattiin paras viidestä erästä kaikki kaikkia vastaan. Aloituspareiksi arvottiin Mjev ja Skeema, sekä Patrik ja Keem, Renoon jäädessä lepovuoroon. Ariok jäi valitettavasti viime hetkellä pois turnauksesta.

Alkuerissä pelattiin yhteensä 10 peliä, joista 70 prosenttia päätyi selvään 3-0 tulokseen. Tiukimmista väännöistä vastasi Keem, joka pelasi täydet viisi erää niin Renoota, kuin Skeemaakin vastaan - häviten ensimmäiselle ja voittaen jälkimmäisen. Alkuerien tulostaulukon järjestys oli lopulta seuraava: 1. Renoo, 2. Keem, 3. Patrik, 4. Skeema, 5. Mjev. Puolivälierissä kohtasivat Skeema ja Mjev. Alkuerissä Skeema voitti selkeästi 3-0, mutta nyt peli venyi lopulta viiden erän mittaiseksi jännitysnäytelmäksi Skeeman voittaessa lopulta 3-2 (11-2, 6-11, 11-4, 9-11, 11-9). Näin Mjev joutui tyytymään turnauksen viidenteen sijaan.

Turnausformaatissa seuraavaksi vuorossa oli välierät, joihin pääsivät automaattisesti alkuerien perusteella kolme parasta pelaajaa. Ensin vastassa olivat Keem ja Patrik. Keemin arvaamattomat kierteet tekivät armotonta tuhoa ja Patrik kaatui kolmessa erässä selkeästi lukemin 3-0 (11-1, 11-9, 11-9). Toinen välierä pelattiin Renoon ja Skeeman välillä. Tässäkään parissa ei nähty yllätyksiä, sillä Renoo pelasi rennon varmasti farkuissa ja voitti 3-0 (11-3, 11-5, 11-6).

Pronssipelissä nähtiin revanssi vuoden 2008 marraskuun turnauksesta, kun Patrik ja Skeema päätyivät vastakkain. Tällä kertaa tosin pelattiin harjoituspelipöydillä ja Patrikilla oli myös kengät jalassa. Skeema ei löytänyt Patrikia vastaan nytkään sopivaa asetta ja niinpä Patrik voitti ansaitusti 3-0 (11-9, 11-3, 11-9).

Turnaus huipentui finaalipeliin Renoon ja Keemin välillä. Keem aloitti erittäin väkevästi ja voitti ensimmäisen erän 11-6. Toinen erä oli myös tiukka, mutta Renoo pääsi kääntämään itselleen voiton lukemin 11-8. Kolmannessa erässä Keemin ote alkoi lipsua ja Renoo vei erän selvästi 11-4. Neljäs ja viimeinen erä oli Renoon leikittelyä 11-1 lukemin.

Turnauksen lopullinen järjestys oli näin ollen täsmälleen sama kuin alkuerissäkin 1. Renoo, 2. Keem, 3. Patrik, 4. Skeema, 5. Mjev.

Kommentit

Iron Man

"Alkuerissä pelattiin yhteensä 10 peliä, joista 70 prosenttia päätyi selvään 3-0 tulokseen." Ettei kuitenkin ollut 30 prosenttia?

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi