JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 09.04.2015

RC Eemeli lähtee Karhu-viestiin seuraennätysjahtiin

Kolmen eemelin ja neljän epäeemelin voimalla haetaan sijoitusta 14 parhaan joukkoon

Eemeliestimoinnit et spekulaatiot, SUOMI – Neljä vuotta Karhu-viestistä poissa ollut RC Eemeli palaa Rauman ja Porin väliselle tielle kuluvan viikon lauantaina. Joukkueen kasaaminen on sujunut poikkeuksellisen kivuttomasti, ainakin jos viestinviejien pakarakivut jätetään huomioon ottamatta. Toki sairastumisia vielä ehtii tulla, mutta niiden varalta on joukkueseen hankittu varajuoksija.

Kolmen eemelin lisäksi joukkueeseen kuuluu neljä epäeemeliä, jotka ovat todellisia vahvistuksia. Niinpä eemelten osaksi on jäänyt viestin lyhimmät 5,2-6,3 kilometrin osuudet, kun epäeemelit joutuvat tamppaamaan kasitiellä 6,3-9,4 kilometrin osuudet. RC Eemeli ei ole vielä koskaan osallistunut tälle muutama vuosi sitten uusitulle Karhu-reitille, joka lienee kolmisensataa metriä vanhaa reittiä pitempi. Tämänvuotisen joukkueen poikkeuksellisesta kovuudesta kertonee se, että siitä huolimatta joukkueen johto odottaa kisasta uutta seuraennätystä.

Vanha ennätys on seuran ensiesiintymisestä vuodelta 2004, jolloin tulos 3:10.30 riitti kunto- ja erikoisjoukkueiden 53 osanottajan sarjassa 18. sijaan. Sen jälkeen on napattu vuonna 2005 sija 16, vuonna 2008 14. sija, ja vuonna 2011 oltiin uudelleen sijalla 14. Suomen maantiejuoksun taso on noussut viime vuosina jyrkästi, sillä vuoden 2011 ajalla oltaisiin vuonna 2014 jääty 24:nneksi.

KULPin viime ja tämän kevään Teivocup-tuloksiin, viimevuotisiin Karhu-tuloksiin, reittiprofiiliin sekä sääennusteeseen perustuvan tieteettömän estimoinnin tuloksena on tämänvuotiselle joukkueelle alustavasti estimoitu Toni Hellisen ja Anne Borgströmin estimoimassa hyvässä myötätuulessa loppuajaksi hurjalta kuulostava 3:06.30, mikä merkitsee että Raumalta Poriin siirryttäisiin 3.45 minuutin keskikilometrivauhtia. Viimevuotisessa Karhu-viestissä tuolla ajalla olisi pystytty uusimaan vuosien 2008 ja 2011 kunto- ja erikoissarjan 14. sija, joka täten olkoon joukkueen virallinen tavoite. Koko Karhu-viestissä tämä aika olisi viime vuonna riittänyt 23. sijalle.

Viime vuosien tulosten perusteella RC Eemelin tärkeimmät kilpakumppanit Karhu-viestissä olisivat Pakilan Kisan veteraanit, Schaumans Idrottsmän, Kesport Jämi -hiihdon ystävät sekä Joken Tallin veteraanit. Mutta mikään näistä ei ole ainakaan ennakkoon ilmoittautunut mukaan! Johtuuko näin sensaatiomainen tilanne siitä, että RC Eemelin nimi löytyy ennakkoon ilmoittautuneiden listalta?

RC Eemeli toivoo, että Pakila, Schauman, Kesport Jämi sekä Joken Talli ryhdistäytyvät ja tulevat kaikesta huolimatta Rauman kauppatorille rehellisesti mittaa eemelijoukkueesta ottamaan. Mikäli nämä joukkueet eivät kuitenkaan Raumalle ruumiillistu, niin sitten ei auta muu kuin tyytyä Hämeenlinnan Tarmon maratonkoulun päihittämiseen.

Alla vielä yksityiskohtaisempi esitys virallisesta Karhu- estimaatista:

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi