JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 13.08.2014

RC Eemeli vaihtaa nimensä RC Eemeliksi

Perustajajäsen: RC Eemeli -nimi kertoo, mitä seurassa tehdään

Nimitutkimuslaitos, SUOMI – RC Eemeli vaihtaa seuranimensä RC Eemeliksi 1.1.2015 lähtien. RC Eemeli palvelee jatkossa uudella palvelubrändillä niin kisajärjestäjiä kuin -osanottajiakin. Muutos parantaa entisestään kisakokemusta ja selkeyttää seuran identiteettiä suomalaisena kaikkien lajien erikoisseurana. Uusi, jämäkkä nimi on sama kaikilla kielillä.

"RC Eemeli on perinteinen ja arvostettu suomalainen kestävyysjuoksun ja järjenjuoksun erikoisseura. Olemme ylpeitä kestävyysjuoksujuuristamme ja olemme nyt rakentamassa uutta RC Eemeliä moderniksi, kisakeskeiseksi ja laadukkaaksi kaikkien lajien erikoisseuraksi", sanoo yksi perustajajäsenistä. Hän jatkaa: "Vuosikymmenten kisoihin osallistumiskokemuksen ja sisäpiirikisojen järjestämisen jälkeen seura on viime vuosina järjestänyt aktiivisesti laadukkaita avoimia kisoja, mm. kulttimaineen saavuttanutta Kesäyön unelmaa. Viimeksi seuraamme pyydettiin järjestämään rogainingin SM-kisat. Seuran identiteetti on muuttunut, siksi brändimmekin uudistuu."

RC Eemelin kaikkien lajien harrastajien keskuudessa teettämän tutkimuksen mukaan yli 80 % kisajärjestäjistä ja -osallistujista pitää uutta nimeä vanhaa selkeämpänä. "RC Eemeli on ylivertainen vaihtoehto, se on ennestään kaikille tuttu ja sitä kautta kertoo mitä seurassa tehdään", pelkistää perustajajäsen.

Nimenmuutos on osa seuran vuoteen 2020 ulottuvaa visiota. Nimenmuutosta on valmisteltu vuoden ajan seuran omasta aloitteesta. "Olen erittäin innoissani tästä nimenmuutoksesta ja toivon, että kilpakumppanimme näkevät tämän positiivisena uudistuksena", sanoo RC Eemelin Nokkamies.

RC Eemeli Cupin suojelija TamiT puolestaan vakuuttaa, että RC Eemelin nimenmuutosvalmisteluissa ei käytetty ulkopuolisia konsultteja, vaan pohdinnassa hyödynnettiin tutkimuslaitoksen tekemiä nimitutkimuksia. "Nimenmuutosvalmisteluissa ei käytetty ulkopuolisia konsultteja, vaan pohdinnassa hyödynnettiin tutkimuslaitoksen tekemiä nimitutkimuksia", TamiT painottaa.

Nimenmuutoksesta huolimatta RC Eemelin logo, arvontapipo ja seurapaidat eivät muutu. Kotisivut sen sijaan siirtyvät osoitteesta http://rc.eeme.li osoitteeseen http://rc.eeme.li. Myös kotisivuja isännöivälle tornille haetaan uutta sijoituspaikkaa.

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi