JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 26.08.2013

Pyterlahdella käytiin yhden eemelin Cup-osakilpailu

Tyhjä viikunapersikkalupaus houkutteli Opistonmäen maitolaiturille lisäksi yhden virallisen ja yhden epävirallisen cuppaajan

Pipotushautomo, SUOMI – RC Eemeli Cupin historian 101. osakilpailu juostiin elokuun 2013 ensimmäisenä lauantaina Pasikonpohjan ja Opistonmäen maitolaitureiden välillä Virolahden kunnan Pyterlahden kylässä. Huumoria oli. Sääntöjäkin viilattiin, että eemelit osasivat valita oikean sukkamäärän jalkoihinsa. Tai siis eemeli osasi, sillä Aino ja Reino -maantiejuoksu oli Cup-historian ensimmäinen osakilpailu, johon osallistui vain yksi eemeli. Pipottajan lupaus viikunapersikoista sai kuitenkin Kaakonkulmalle lähtemään lisäksi myös yhden virallisen ja yhden epävirallisen epäeemelicuppaajan, joten yksin ei eemelin tarvinnut Pyterlahden helteessä kisaa odotellessa kahvitella.

Lasten sarjaan osallistunut eemeli yllättyi aikaistetusta aikataulusta niin, että oli vähällä myöhästyä Pasikonpohjan traktorikyydistä. Koko cuppaajakolmikko kuitenkin onnistui löytämään itsensä lähtölaiturin viereltä starttihetken koitteessa. Kahdella oli jalassaan upouudet, kireät Reinot, yhdellä sopivat lainatut. Ainoillakin olisi kuulemma saanut juosta.

Eemeli ja virallinen cuppaaja otattivat koko viiden euron osallistumismaksun edestä. Otatus 1440,4 metrin matkalla muodostui niin rajuksi, että hinta kohosi yli euroon per minuutti ja tuotti hinkit mieheen: toinen sai keskenkasvuisten, toinen kasvaneiden sarjan ykköspalkinnon. Yksi maailmanennätyskin näki päivänvalon, minkä ansiosta jälkipelipitsat kävivät historiallisen edullisiksi. Epävirallinen cuppaaja oli sen verran nuuka, että valitsi alle euron minuuttihinnan, mutta sai silti täysikasvuisten sarjan kakkospalkinnon. Eemelin nimi kirjoitettiin oikein sekä tulosluettelossa että paikallislehdessä. Kotiin jääneet varamiehet tyrmistyivät eemelin luonnehdittua kestävyysjuoksun ja järjenjuoksun erikoisseuraa "juoksukerhoksi".

Yhdeksän viikunapersikkaa oli siirtynyt optimistisen pipottajan mukana Murmanskista Pyterlahdelle. Valitettavasti niiden jakaminen paikalle vaivautuneille unohtui. Kotiin päästyä persikat olivat jo niin rujoina että niistä oli tehtävä biojätettä. Väliäkö tuon, näkyy niitä tamperelainen tavaratalokin myyvän nimellä paraguayo-persikka. Hakekoon sieltä ketä kiinnostaa.

"Ensi kerralla pipoon tulee helppoja kisoja Tampereella", lupaa pipottaja. Toisaalta, kyllähän se isokenkäistenkin ME houkuttaisi.

Kommentit

Rujo Persikka

Yo paragua!

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi