JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 25.11.2012

On Cup-arvontaviikon aika

Viimevuotinen arvontatulos johti sääntömuutokseen

Sääntövääntölän arvontapiiri, SUOMI – On kulunut vuosi siitä, kun Lounais-Hervannassa arvottiin uudistuneen RC Eemeli Cupin ensimmäisen kauden osakilpailut. Pitkällisen väännön päätteeksi oli juuri runnottu läpi Cup-historian suurin sääntömuutos: enää ei arvottaisi erikseen neljää juoksu- ja neljää muuta kisaa, vaan osakilpailujen lajijakauma saattaisi olla mitä vaan.

Uudistettu arvonta toi muassaan yllätyksiä, joiden käyttämiä porsaanreikiä on arvioitu nimellä "Kössin ja keihään vuosi" otsikoidussa lehdistötiedotteessa. Nyt kun kössin ja keihään vuosi on lähes ohi, on RC Eemelin sääntövääntökomitea yli 75-prosenttisessa yksimielisyydessään päätynyt jälleen rukkaamaan Cup-sääntöjä. Uusin uudistus, Lex Renooksikin kutsuttu, kuuluu näin:

Saman vuoden Cupissa olevien osakilpailujen pitää olla erilaisia kisoja. Esimerkiksi tavallinen keihäänheitto ja keihäsottelu hyväksytään siis Cupiin eri pipottajilta (vaan ei samalta), mutta kahta keihäsottelua ei voi olla. Vastaavasti samassa Cupissa voi olla eri henkilöiden pipottamina maantie- ja maastopyöräilyä, mutta ei kahta maastopyöräilyä. Kuitenkaan samalta pipottajalta ei hyväksytä sekä maantie- että maastopyöräilyä samaan Cuppiin, vaan ainoastaan ensimmäisenä piposta noussut.

Cupin juoksukisassa viimeksi marraskuussa 2009 tappion kärsineen Hazorin harmiksi juoksukisoja voi Cuppiin kuitenkin yhä tulla useita, mutta ei niitäkään kahta samanlaista.

Uusituilla säännöillä käytävä RC Eemeli Cupin 2013 arvonta lähestyy. Kuluvan Cup-kauden päättävä, superpalloilla pelattava kössiturnaus järjestetään tulevana lauantaina, joulukuun ensimmäisenä päivänä Puiston kentillä. Eemeleille valmistautuminen pelkkään kössiturnaukseen ei kuitenkaan riitä. Pipotuksia joudutaan miettimään tosissaan, sillä saman päivän iltana järjestetään toistaiseksi julkisuuteen paljastamattomassa paikassa Cup-arvonta, jonka jälkeen olemme viisaampia kauden 2013 Cupin sisällöstä. 24 tunnin soolohiihto vai 60 metrin juoksu? Autonvetoa vai geokätköilyä? Kiekonheittoa vai kiihdytysjuoksua? Pomarkun maraton vai skottilainen tukinheitto? Kokeellinen kolmiottelu vai merimiespaini? Voi olla, että vaaliliitoiltakaan ei vältytä.

Arvontaa odotellessa, muistelkaamme vuoden takaista arvontaa, josta sana aikanaan kiiri Berliinin päämajaankin:

Voit katsoa videon myös osoitteessa http://youtu.be/s6vBnM2U0jo

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi