JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 28.08.2010

RC Eemeli on korkeasti koulutettu

Runoa ja kulttuuria Cup-kisan aatonaattona

Tampere, SUOMI -- RC Eemelin koulutusaste nousi jälleen yhden desibelin, kun perustajajäsen Patrik vietti todistuksensaamisjuhlaa. Ensimmäistä kertaa historiassa RC Eemelissä on vain korkeasti koulutettuja perustajajäseniä. Toisaalta vielä koskaan eivät kaikki perustajajäsenet ole yhtaikaa olleet opiskelematta. Nytkin dynaamisen työelämän haasteiden kohtaamat pj:t jatkavat opintojaan, ja itä-Kyttälän vastavalmistuneen mukaan jo ensi vuonna saattaa jälleen olla edessä tilanne, jossa sata prosenttia perustajajäsenistöstä opiskelee.

Runon yläkerran kokoinen joukko Eemeleitä ja muita merkittäviä henkilöitä kokoontui kravatit kaulassa vuoden 2007 arvontamestaan. Patrik kuunteli kyllästymättä juhlapuheita ja otti liikuttuneena vastaan hevoslinimenttiä, palautumisjuomia sekä suhetoimintalahjakortin. Odotettu juhlahetki sisälsi myös tuoreen isoäidin keittämää kahvia ja lämmintä tunnelmaa. Värjöttely säästettiin myöhemmäksi.

Välietapilla Tuulensuussa Patrik kumosi Inzaghin aiemman testituloksen: lammaspullat olutkastikkeessa maistuvat hyviltä. Pingisturnauksen tauolla vuonna 2008 ikävän pistoksen kouriin joutunut Inzaghi ei saanut kaikkia lammaspullia nieltyä, mutta vastavalmistuneelle ne upposivat sujuvasti Palm Specialen kera. Vegetaristijaos pöydän toisella puolella tyytyi pinaattimuhennostensa ääressä ihmettelemään, millä todennäköisyydellä kolme Eemeliä tilaa toisistaan riippumatta täsmälleen saman juoman.

Ravinnon jälkeen kulttuurinnälän vaivaamat diplomi-insinööri, maisteri ja tohtori vaelsivat vastamäkeen Vastavirtaan. Fan clubia ei lupauksista huolimatta paikalla näkynyt, joten korkeakoulutettu kulttuurijaos eläytyi Majakovskin runoihin kolmisin. Myös Helsinki Poetry Connection ja Joose Keskitalo veljineen loivat illasta vähintäänkin kokeellisen elleivät jopa mieliinpainuvan. Patrik ja Boit pohdiskelivat teknokraattien sulautumista Vastavirtaan ja asiantuntevasti arvostelivat omaperäistä jousisoitantoa, kun taas Keem filologina oli kuin kotonaan kultturellissa ympäristössä. Keikan lopulla myös tuuletinkerhon osakokoonpano ilmestyi paikalle, ja Boit antautui klubin pihamaalla väittelyyn lentopallojoukkueen keskitorjujan kanssa. Lupaavasti alkanut sanaharkka muuttui saivarteluksi, ja suomalais-tyypillisiltä tapahtumilta yökerhon edustalla sulkemisaikaan vältyttiin.

Kotimatkalla kovakuntoinen seura ei liikennevälineitä kaivannut vaan kyttälöityi ja kalevoitui neljän-viiden kilometrin matkan seuraavan päivän treenien alkuverryttelyksi. Uudessa Kuninkaankadun värjöttelypisteessä koettiin ennätyksellisen jäätävät värjöt, joista opittiin mm. se että kämppä tulee siivota ennen muuttoa. Reilun 30 tunnin kuluttua tapahtuvaan Cup-starttiin ei edelleenkään ollut tiedossa yhtään lounastanutta.

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi