JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 27.07.2009

Triathlonmestari taitaa myös duathlonin

Hazor avasi cup-kautensa voitolla

Sorilan mutka, TAMPERE, Suomi -- RC Eemelin talvi- ja maastotriathlonin hallitseva mestari sekä seuran ainoa täydenmatkan triathlonisti, Hazor, vei voiton cupin kolmantena osakilpailuna käydyssä duathlonissa.

Tampereen Sorilassa toukokuun alussa järjestetyssä duathlonissa matkana oli pikamatka (5-20-5). Ensimmäinen ja viimeinen osuus kipitettiin kevyenliikenteenväylälle tarkoin mittapyörällä mitattua 500 metrin edestakaista pätkää. Pyöräilyssä puolestaan kierrettiin Tampereen viikkoajojen reittiä kaksi kierrosta. Kilpavarustelulta ei vältytty tälläkään kertaa, sillä toimituksen tietojen mukaan ainakin Hazor ja Renoo taluttivat vaihtoalueelle uudenkarheat maantiekilpurinsa, ja Keem saatteli paikalle vaatehuoneessaan lymynneen lainajyrän.

Ensimmäisellä juoksuosuudella Hazor tyytyi vielä tarkkailuun Keemin ja Kiptoon takana, mutta ampaisi pyöräilyyn hetimiten Keemin perään Kiptoon vielä etsiessä ojanpenkalle mystisesti lennähtänyttä kypärää. Mjev saapui vaihtoon minuutti kärjen jälkeen ja Skeema puolitoista minuuttia tästä. Jos oli kolmen kärki erottunut selvästi, niin oli myös kolmen häntä Patrikin, Tribin ja Renoon pitäessä perää.

Pyöräilyosuudella Hazor ja Kiptoo ohittivat Keemin, ja Renoo ohitti Patrikin ja Tribin. Patrikin juoksussa hankkiman minuutin etumatkan kuromiseen Renoolla meni kaksi kilometriä. 15 kilometrin kääntöpaikalla Kiptoo pääsi polkaisemaan Hazorin ohi, mutta tilanne jäi lyhytaikaiseksi, sillä Hazor kuittasi kärkipaikan takaisin itselleen hyvin pian. Toiselle juoksuosuudelle lähdettäessä eroksi oli kertynyt jo 18 sekuntia.

Merkillepantavaa on, että enemmistö eemeleistä polki likimain samaa vauhtia. Keem ja Renoo kellottivat jopa täsmälleen saman pyöräilyajan 37.37. Lukottomiin polkimiin luottanut Skeema esittely myös erinomaista pyöräilyosaamistaan ja polki ja vaihtoi käytännössä samaa vauhtia Kiptoon kanssa. Vaihdeongelmista kärsinyt Mjev suoritti pyöräilyn perusvarmasti, mutta pääsi lähtemään viimeiselle osuudelle ainoastaan 12 sekuntia Skeeman edellä. Tribille ei ihan osunut paras pyöräilypäivä, ja lainapyörällä liikenteessä ollut Patrik ei aivan ennättänyt löytää oikeita säätöjä kulkupeliinsä.

Kiitokseksi mittapyörän lainasta RC Eemeli oli esittänyt kilpailukutsun myös Tampereen Juoksijoille. Valitettavasti seurojenvälistä otatusta ei tällä kerralla nähty, sillä ainoastaan PeTri uskaltautui mukaan. Päivän kevyimmillä toissuilla ja pyörällä liikenteessä ollut näyttikin nuoremmilleen polkemisen mallia olemalla 35 km/h keskinopeudellaan päivän selvästi nopein polkija.

Toisella juoksuosuudella järjestys muuttui ainoastaan sen verran että Keem ohitti PeTrin.

Tulokset: 1. Hazor 1:13.21; 2. Kiptoo 1:13.59; 3. Keem 1:16.59; (Petri/TaJut 1:18.10;) 4. Mjev 1:18.36; 5. Skeema 1:20.27; 6. Renoo 1:31.52; 7. Trib 1.34.16; 8. Patrik 1:47.45.

Tarkemmat tulokset löytyvät tulosarkistosta.

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi