JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 18.03.2009

Juhlaviikon hulinaa

Pyhän Patrickin viikko sopivasti Cup-avauksen alla

Matkatunneli, Tampere -- Pyhä Patrick, paitsi Irlannin myös insinöörien suojeluspyhimys, tarjoaa jälleen tällä viikolla aihetta juhlaan. Jo kaksi päivää ennen varsinaista Pyhän Patrickin päivää kokoontui RC Eemelin Tampereen jaos aloittelemaan juhlallisuuksia. Luoteis-Kyttälässä sijaitsevalla arvontakeitaalla kaksi jäsentä ja neljä fania tutustui mm. japanilaiseen helmitauluun ja savolaiseen yleisgeminaatioon. Annappa lissee kuakkua.

Juhlallisuuksien edetessä paikalle päätettiin kutsua myös Patrik (ei pyhä). Koillis-Kyttälän koodaaja ei kiireiltään joutanut istuskelemaan, mutta hänet tavoitettiin sentään rautatien tuntumasta matkalla treenaamaan. Kissanhoitojaos kukitti päivänsankarin syntymäpäivä-stpatricksday-hybridikortilla (kaikkea se amerikkalainen keksii), johon vastapainoksi myös Majakovskin persikka-aiheista runoa siteerattiin. "Kaupunkiaiheinen t-paita soveltuu mainiosti Kaupungissa harjoitteluun", kommentoi Patrik tyytyväisenä. Epänormaalin lämpimässä värjöttelypaikassa (kuva 1) viihdyttiinkin pitkään mm. käsilläkävelyä mentaaliharjoitellen.

Boit, Pat ja Keem poseeraavat

Patrikin juhlinta jatkuu koko viikon ainakin kaakkoiskyttäläläisessä pubissa, jonne useilla jäsenillä on hyvin lyhyt matka. Pitempi matka on Pirkkahalliin, jossa tiistaina järjestettyyn pääjuhlaan osallistui kuitenkin väkeä kuin konsanaan talvitriathloniin. Bart Yasso ei mukana pysynyt, kun K*-perustajajäsenet kursivoivat ja deuhosivat tuttuun tapaan. "Pelottavan helposti roikkui Kiptoo peesissä ja yhdessä vedossa meni ohikin", sanaili Keem väsynein jaloin ja palautumattomin elimistöin mutta ei paljastanut, onko elimistö palautumatta sunnuntain Runosta vai Lago Maggioresta. Keemin halkomassa ilmavirrassa myhäili Kiptoo kantapäätään, joka kestää kuin Kollaa. Historiallisesti mestoilla olivat myös käsilläkävelyn musta hevonen Ariok ja Cup-noviisi Retu. "Seuraavalla kerralla pitää pudottaa vauhtia", vihjaili Ariok kovasta kevätkunnostaan.

Sopivasti Patrikin viikon päätteeksi alkaa RC Eemeli Cup 2009. Yleisö on tervetullut Nääshalliin jännittämään, riistäytyykö käsilläkävely käsistä vai hallitsevatko eemelit myös paikallaanpysyvällä tatamilla urheilun.

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi