JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 11.03.2009

Kaksi uutta osanottajaa Cupiin

Retu ja Mythi testaavat eemelitason

Cup-toimikunnan kokous, SUOMI -- RC Eemelin vuotuinen hegemoniakamppailu, RC Eemeli Cup, saa vuoden 2009 editioonsa mukaan kaksi uutta epäeemeliä, Retun ja Mythin. Molempien Cup-hakemukset on tänään hyväksytty RC Eemelin Cup-toimikunnan yksimielisellä päätöksellä.

RC Eemeli toteaa uusien cuppaajien sopivan mainiosti eemeleiden joukkoon ja edustamaan eemeleitä. Heidän toivotaan myös tuovan kaivattua kilpailua Cupiin sekä lisäväriä spekulointiin ja jälkipeleihin. Seura kiittää hakijoita mm. RC-liikunnan riemun oivaltamisesta sekä positiivisista esityksistä aiempien kausien Cup-osakilpailuissa, joissa hakijoita on toisinaan Cupin ulkopuolisina otattajina mukana nähty. Edes lievät puutteet jäyhyydessä tai toistaiseksi kovin alkeelliseksi jäänyt uho eivät muodostuneet hakijoiden Cup-jäsenyyden esteiksi.

Faneille erityisesti TT-Dygnetistä tuttu Retu lupaa osallistua kaikkiin osakilpailuihin jos suinkin mahdollista. Kokonaiskisassa Retun tavoitteena on sijoittua puolenvälin paremmalle puolelle ja osakilpailuissa hän tavoittelee vähintään mediaanisijoja, joissain kenties vielä parempia. Parasta sijoitusta Retu lähtee hakemaan pallonheitosta, koska on yleensä pärjännyt heittolajeissa. Kauden muita tavoitteita ovat juoksukunnon nostaminen seuraavalle tasolle ja uran ensimmäisen maratonin juokseminen alle kolmen ja puolen tunnin. Henkisellä puolella Retu pyrkii virittämään verbaliikkansa iskuun, jotta jälkipeleissä onnistuu kääntämään mahdolliset epäonnistumiset voitoiksi. Lisäksi tavoitteena on saada entistä runsaammat endorfiinieuforiat treenien jälkeen.

Mythi seurasi syksyn 2008 positiivisten käänteiden seurauksena loppuvuoden RC Eemeli Cup -osakilpailuja läheltä, minkä myötä heräsi mielenkiinto lähteä mukaan tähän ei-niin-kovatasoiseen sarjakilpailuun. Mythi on viime vuosina harjoitellut kestävyyspainotteisesti mm. maantie- ja maastopyöräilyä, juoksua, suunnistusta, eräilyä ja hiihtoa. Hän uskoo, että tämä monipuolinen lajiosaaminen luo hyvät edellytykset Cup-menestykselle. Mythin kauden tavoite on sijoittua Cupissa viiden parhaan joukkoon. Lisäksi ohjelmassa on Pirkan kierroksen kiertäminen. Tällä hetkellä kauden tavoitteissa ei kuitenkaan ole yhtään maratonia (väsytysmaratonia lukuun ottamatta, toim. huom.). Tämä ei kuitenkaan merkitse sitä, etteikö maraton mahdollisesti ohjelmassa olisi, saihan Mythi debyyttimaratonistaankin tiedon vasta pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Lopuksi tiedotettakoon vielä, että eräs perustajajäsen aikoo patrikmaisuuden hengessä viimeistään Pirkan hölkässä laittaa vähintään 50 % Cup-noviiseista ruotuun.

RC Eemeli Cup alkaa käsilläkävelyllä Tampereella 21.3.2009, jolloin päästään taas mittaamaan eroa Boitiin.

Kommentit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi