JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 19.06.2008

Elinikäinen häpeäni

Keem pahoittelee RC Eemelin fanikansalle aiheuttamaansa katastrofaalista häpeää

Kyttälän häpeäpaalu, SUOMI -- Kaanaan metsissä viime viikonloppuna sekoillut Keem pyytää anteeksi muuten kovatasoisen Jukola-joukkueen menestyksen heikentämistä. Hurjassa vireessä olleet joukkueen muut jäsenet kiitivät osuudet 2-7 vauhdilla, joka noilla osuuksilla riitti peräti 484. nopeimpaan suoritukseen. Jotain kuusikon tasosta kertoo se, että Keemin täydellisestä munauksesta huolimatta joukkue nousi historiallisen kovalle loppusijoitukselle 580.

Valitettavasti eemelialoittaja ei tälläkään kertaa pystynyt edes mediaanitason suoritukseen, ei edes lähelle sitä. Yli 1200 suunnistajaa ehti vaihtoon ennen Keemiä. Jälleen kerran joutui kakkososuuden menijä toivottoman hitaan jonon päähän Keemin tasoisia suunnistajia ohittelemaan. On selvää, että osuudet 2-7 olisivat sujuneet entistäkin ripeämmin, jos lähtökohdat toiselle osuudelle olisivat olleet paremmat. Kun RC Eemeli ensi vuonna Mikkelissä saa kaikkien aikojen parhaan lähtönumeronsa, ei sen antamia mahdollisuuksia missään tapauksessa kannata hukata eikä avaajaksi tule nimetä epävarmaa epäsuunnistajaa. Niin kovaksi on RC Eemelin suunnistustaso noussut.

Käsittämättömän kovaksi on osoittautunut Keemin suunnistuspää, kun neljän vuoden aikana treenatut 413 suunnistuskilometriä eivät ole tuoneet alkeellisimpiakaan taitoja, vaan vauhti on Jukolassa yhä pohjasakkaa. Toivottavasti Keemin Jukola-uran hautajaisia ei kuitenkaan vielä Kaanaassa vietetty. Ensi vuonna on tosissaan haussa paikka RC Eemelin kakkosjoukkueen osuuksille 4-5!

Kommentit

Boit

Onko Keemille tarjottu kriisiterapiaa?

Kiptoo

Kolme asiaa. 1) Kamoon. Joku isopoika sanoi, että Jukolassa tärkeintä on kokemus, ei tulos. 2) Toisaalta, jos Keemin Jukola-suunnistus oli bluffia cup-suunnistusta varten, niin olipa kylmäpäinen temppu! 3) Onko kakkosjoukkueessa vielä tilaa toiselle K-miehelle?

Hazor

Keem on hyvin unohtanut kuinka Hazor töpeksi vuosi sitten... Ennuste: cup-suunnistuksessa Keem näyttää kaapin paikan muille eemeleille!

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi