JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 27.12.2007

Cup 2007 päättyy lauantaiseen kiipeilykisaan

Vertikaalin keiviin ilmestyy horisontaalisti kiipeäviä eemeleitä

Arvontapipon läheisyys, SUOMI -- Jo viidettä kuukautta horroksessa ollut RC Eemeli Cup jatkuu lauantai-aamuna 29.12. Silloin eemelit kokoontuvat Tampereella kiipeilykerho Vertikaalin boulder-luolaan tämänkertaisen Cupin päättävään seinäkiipeilykisaan. Tavoitteena kilpailijoilla on edetä kiipeilyseinällä sivusuunnassa mahdollisimman pitkä matka 12 minuutin aikana.

Annettujen estimaattien perusteella ei ole epäilystäkään siitä, ketkä ovat kiipeilykisan suosikkeja. Suurimmaksi voittajasuosikiksi on nostettu jo vuosia kiipeilyä harrastanut pipottaja-Ariok. Ykköshaastaja matkustaa keiviin Kortesuolta; Mjev on viihtynyt loppuvuodesta kiipeilytreeneissä lähes yhtä paljon kuin Ariok, eivätkä vasta hankitut kiipeilytossutkaan varmasti jarruta menoa. "Mjev vie kiipeilykisan vaik siltä sidottais toinen käsi selän taakse", toteaa viimeistelytreeniä sivusta seurannut eemeli.

Jännityksellä on odotettu, saadaanko leikkaustoipilaat Boit ja Kiptoo kiipeilykisaan mukaan. Päivämäärääkin hinattiin ihan heidän takiaan lähes vuodenvaihteeseen asti. Boit on jälleen ilmoittanut vetäytyvänsä kiipeilykisasta, aivan kuten aikanaan viime kesäkuun korkeushypystäkin. Kiptoo sen sijaan ei ole vielä ottanut kantaa osallistumiseensa.

Cup-mestaruuden kannalta kiipeilykisalla ei enää ole merkitystä: pokaali pysyy joka tapauksessa yhä Hazorin hyllyllä. Tästä huolimatta Hazor on kiipeilyä kolmanneksi eniten treenannut Cup-osanottaja, mikä kielii kovasta asenteesta. Muut sijat sen sijaan voivat heittäytyä nykytilanteesta vielä hyvinkin toisenlaisiksi. Mikäli esim. Mjev yllättää isäntä-Ariokin ja venyy voittoon asti, on Kiptoon sijoituttava neljän parhaan joukkoon säilyttääkseen asemansa Cup-kolmosena. Paljon voi riippua arpaonnestakin. Kuka joutuu kapuamaan ensimmäisenä, kuka saa lähteä matkaan viimeisenä?

Kiipeilykisan jälkeen voi eemelparven tulla haastamaan Tampereen Juoksijoiden järjestämään Rauhaniemen testijuoksuun, joka starttaa kansankylpylältä klo 13! Ennen vuorokauden päättymistä on toivon mukaan vuoden 2008 RC Eemeli Cupin osakilpailutkin saatu arvottua.

Kommentit

Boit

Mielestäni kumpikaan leikkaustoipilas ei ole vaatinut päivämäärän hinaamista vuodenvaihteeseen asti. Sellainenkin vaikutelma on tullut, että hinaaminen ei tapahtunut pelkästään "ihan heidän takiaan". Vaikka joskus olen päässyt kisaan mukaan uhkaavista terveydellisistä syistä huolimatta, paljon on kertynyt myös poisjääntejä. Tällä kertaa spekulointi koskee vain sitä, olenko paikalla edes yleisönä.

Kiptoo

Eikö toimittaja laske osallistumiskannanotoksi 29. marraskuuta lähetettyä sähköpostiviestiä.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi