JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 19.06.2007

Virkiä-Jukola oli eemeleille vaikea paikka

Simpsiönvuorelta haettiin seuran historian heikoin sijoitus Jukolan viestissä

Pummivatkaamonperä, SUOMI -- RC Eemeli lähti Virkiä-Jukolaan suurin toivein, olihan seuran suunnistajatähti Boit kahden vuoden poissaolon jälkeen palannut vahvuuteen ja muuten edellisvuotinen kokoonpano saatu säilytettyä ennallaan. Ainoastaan Tribin menettäminen Tyhjään Joukkoon jäi joukkueenjohtoa kokoonpanon osalta kismittämään. "Luulin, että lupauduin eemeleihin", kommentoi Jeshin värväystä Trib itse.

Simpsiönvuorella karautti eemelien avaajana matkaan jälleen kerran Keem. Vauhtia oli Keemin yöllisissä toimissa Lapualla enemmän kuin ajatusta, ja sijoitus putosi osuuden puolivälistä alkaen kovaa vauhtia. Kun Keem lopulta raahautui vaihtoon, oli kärki karannut jo yli puolen tunnin päähän ja lähtötilanteeseen nähden satakunta uutta joukkuetta oli siirtynyt eemelten edelle.

Eemelijoukkueen toisen osuuden spesialistiksi on muotoutunut vuosien saatossa Eero, joka nytkin lupautui lamppuineen hoitamaan tämän vaativan osuuden. Kuten ennenkin, varmaotteinen Eero nosti joukkueen sijoitusta selvästi, ei kuitenkaan aivan niin paljon kuin viime vuonna. Kovaa meni siis moni muukin.

Kolmososuutta posotteli jo neljännen kerran peräkkäin Hazor, joka oli suorituksensa jälkeen vähäsanainen. "Persiilleen meni", kuittasi Hazor suunnistuksensa ja otti vapaaehtoisesti 45 minuutin taakan harteilleen.

Patrik värjötteli ja viilenteli itseään lähtöpuomilla huolella ja estimoi nelosrastille ehdittyään viipyvänsä metsässä reilut viisi tuntia. Vauhdin hidastaminen kuitenkin paransi vauhdinpitoa ja niin Patkin selvisi perille ennen yhteislähdön alkamista.

Ariok keskittyi seuratoverin vinkin mukaisesti lähtöalueella suunnistustytt^H^H^H^Htuttujen kanssa juoruamiseen ja antoi Patrikin tutustua kaikessa rauhassa viidennen osuuden karttaan. Valitettavasti Patrikin vinkeistä osuuden alkutaipaleelle oli kaiketikin vähemmän hyötyä kuin hiihtovalmentajan peesistä osuuden loppuvaiheissa, sillä Ariokin suoritus oli samaan tapaan nousujohteinen kuin Patrikinkin.

Kuutososuutta lähti yhteislähdön kautta kävelemään jalkavaivainen Boit, joka kaikesta huolimatta palasi radalta nopeammin kuin kukaan muu eemelijoukkueesta.

Inzaghi pyrki ankkurina tekemään ihmeitä ja alittikin muutamalla sekunnilla Hazorin estimaatin. Sijoitus, johon Inzaghin loppukiri tällä kertaa riitti, oli kuitenkin vain 859. Joukkueista, jotka eemeleillä oli tavoitteena päihittää, taakse jäi vain hylätyksi tullut Tyhjä Joukko. Jopa vuonna 2004 sekunnilla eemelit päihittänyt ja sittemmin reilusti taakse jäänyt Mellunkylän Kontio ehti maaliin pari minuuttia ennen RC Eemeliä.

Meneekö Tampere-Jukolassa jo paremmin?

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi