JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 07.06.2007

Ariokin ei enää tarvitse odottaa tiedotetta

Tuskaisa rimpuilu leipätekstin kanssa suoritettu

Bplatz, Tampere, SUOMI -- Viimeiset kaksi ja puoli tuntia sormi F5:llä viettänyt Ariok voi viimeinkin hengittää ulos ja syöttää päivän treeninsä, sillä RC Eemeli on tiedottanut.

Tämä tiedote on siitä poikkeuksellinen, että se ei sisällä mitään tiedottamisen arvoista asiaa. Sen ainoa tarkoitus on saada Ariokilta purskautus aikaiseksi. Jussinkylän valtias kun meni aikatauluttamaan tiedotteen lukemisen ja treenin syötön simultaanisti tälle illalle klo 18.55. Kuten hetki sitten on sähkötetty, kiihkeästi odotetun korkeushyppytiedotteen julkaisemista joudutaan odottamaan vielä epämääräinen aika. Kun Ariok ei suostunut lukemaan kesäuusintana vanhaa tiedotetta siitä miten Kiptoo tarjosi Kenialaisille kylmää kyytiä, on Ariokille saatava uusi tiedote julkaistuksi.

Se tiedote on tässä.

Väliaikatietona todettakoon, että tiedote eilisestä korkeushyppykisasta on paraikaa akateemisella tasolla. Liekö tiedote-editorin pakeilla juuri vierailleiden tutkijoiden ansiota se.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi