JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 20.03.2007

Pogostan hiihto

liukasta oli

japanipakkaamo --

Suuri päivä koitti. Oli aika Eemelien vahvistuksineen osallistua Pogostan hiihtoon. Jokainen oli keitellyt tai hankkinut omat taikasoppansa ja liisterinsä suksia kiihdyttämään. Hazor luotti perinteistäkin perinteisempään Kendalin Mint Cakeen vaikka otti mukaansa myös kotitekoista energiageeliä ja teollisia geelejä. Muu porukka oli teollisten tuotteiden ja järjestäjien ruokapalvelun varassa. Suksenpohjakeitokset olivat moninaiset. Keem luotti Intersportin ammattilaisiin ja sai suksiinsa hyvän luistovoitelun. Pitovoitelu ei kuulemma kuulunut palveluun joten Keem joutui aivan itse sormeilemaan suksiensa pohjaan Startin pohjavoidetta ja Universal-liisteriä. Skeema vanhana voitelijaguruna luotti Rexin valmiiseen reseptiin ja hankki lisää hartiakestävyyttä pohjustamalla viisi kerrosta Rexin sinistä ja kuorruttamalla grafiitilla sekä olympicolla. Pidoksi Skeema sekoitteli sinistä ja violettia liisteriä ja päällysti ammattilaisten tapaan punaisella purkkivoiteella. Hazor kaiveli voidevarastosta Startin tököttejä ja varmisti kestoluiston vihreällä kevyesti fluoratulla ja huippuluiston punaisella kevyesti fluoratulla voiteella. Luotettavaksi todettu pitoteippi toimi pitovoitelun pohjana ja sai pintaansa jääkelin edellyttämät kerrokset Vauhdin sinistä liisteriä ja Universal-liisteriä. Kisapaikalla liisterien päälle ilmestyi vielä ehdan perinteistä tervapitoa suoraan purkista. Trib hankitutti täyden voitelun Asutexin asiantuntijoilta. Tarkempaa koostumusta ei paljastettu mutta liisteriä lienee suksen pohjassa ollut. Boit ei luottanut isäukolta perittyihin 70-luvun voiteisiin vaan hankki huippuluiston nykyaikaisella skigon tönkköfluoratulla violetilla voiteella. Boitin pito muodostui violetista liisteristä ja matkan varrella lisätystä universalista.

Aivan kuten ruokaakin voi tehdä monella reseptillä voi myös suksia voidella monella tavalla. Lopputulos maistuu joskus hyvälle ja joskus ei. Samoin kävi näissä hiihtokisoissa. Toisille jäi suuhun makea mintun maku ja toisille katkera kalkin kirvely...

Kisan vaiheet

Klikkaa vaihetta niin näet tilanteen kartalta

Viralliset tulokset

Aikajana

Jälkipelit

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi