C-rajan alituksia / 12.09.2006" /> RC Eemeli SM-maratonille veteraanivoimin / RC Eemeli / Lehdistötiedotteet
JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 12.09.2006

RC Eemeli SM-maratonille veteraanivoimin

Joutsenosta haetaan lisää C-rajan alituksia

Hatanpään keskusplagiointivirasto, SUOMI -- RC Eemeli pyrkii ylittämään aiemman yhden juoksijan kolmen tunnin alituksen seuraennätyksen valjastamalla Joutsenon SM-maratonille Cup-mestareita ja perustajajäseniä. Kisamatkalle on lähdössä kaksi pitkään eemelien riveissä hikoillutta juoksijaa.

Kiptoon lisäksi seuran SM-maratonin ilmoittautumislistalta löytyy myös Keem. Kiptoo edustaa RC Eemelin Itä-Tampereen jaostoa ja Keem Tampereen keskustan. Molemmat ovat tosin naamioituneet SM-kisassa Teivon viipyjiksi.

RC Eemeli Cupin suojelija TamiT perustelee veteraanien valintaa sillä, että he ovat kokeneita ja uskottavia juoksijoita. "Sitä paitsi yleisen sarjan SM-kisaan ei seurasta taida löytyä tulosrajan alitustakaan", murahtaa TamiT.

TamiT uskoo, että hiljattain akillesvaivasta diagnosoitu Boit osaa tehdä itse johtopäätökset joukkueen koostumuksesta. Boitille myönnettiin loppukesästä viikon harjoituskielto, jonka jälkeen seuran seniori on ehtinyt tosin jo kuntoutua niin hyvin, että puolusti eilen menestyksellä seuran suunnistusmestaruutta Mastosjärvellä ja hakee paikkaa Paimion SM-yösuunnistukseen.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi