JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 18.07.2006

Juuso hallitsi TT-dygnetiä loppuun asti

Kiptoolle Cup-osakilpailuvoitto, Hazorille ja Boitille muut mitalisijat

PVP -- TT-dygnet saatettiin loppuun lauantaina Hervannassa kesäisen aurinkoisessa, mutta ei helteisessä säässä. Hazor vei voiton päivän molemmissa osioissa, ylämäkijuoksussa sekä Suolijärven kierrossa, mutta ero Kiptoohon ja Juusoon oli sen verran pieni, että kokonaiskisassa tämä riitti vain kolmanteen sijaan. Kiptookaan ei koskaan kyennyt kuromaan Juuson varttimaililla repimää eroa kiinni, mutta saavutti kuitenkin ensimmäisen Cup-osakilpailuvoittonsa lähes kahteen vuoteen pitämällä kaikki eemelit takanaan. Kiptoon vahvuus oli tasaisuus: lähes kaikissa osioissa hän oli toiseksi nopein.

Boit joutui Suolijärven kierroksella päästämään Hazorin ohitseen, mutta Keemistä ei ollut Boitin uhkaajaksi ja niin siirtyi eemelien mediaanijuoksijan rooli Boitilta Keemille. Samalla luvattiin, että Keemin ei tarvitse kuulla 400 metrin tappiostaan enää paljoakaan. Kokonaiskilpailun viides sija oli Keemille sikäli karu, että hän sijoittui kaikissa osioissa kuitenkin neljän parhaan joukkoon.

Kisan tasaisin suorittaja oli Retu, joka sijoittui kaikissa osioissa kuudenneksi ja päätyi samalle sijalle myös lopputuloksissa. Ylhäisessä yksinäisyydessään seitsemänneksi lasketteli Ariok, jolle Patrik jäi kuutisen minuuttia siitäkin huolimatta, että jätti tämän taakseen ylämäkiosiossa. "Ei siellä tarvinnut täysiä vetää, kun ei Patrikia näkynyt", tiivisti Jussinkylän isäntä TTD-kokemuksensa ennen kuin painui Kämmenniemeen palauttavalle pyörälenkille.

Hazor joutui harmikseen juoksemaan kylmässä erässä ylämäkiosion, mutta kellotti kummassakin mäessä silti pohja-ajat 2.08,2 ja 2.06,2. Kuuman erän nopein oli asfaltilla Kiptoo ajallaan 2.08,4 ja laskettelurinteessä Juuso ajalla 2.11,3. Keem piti kummassakin mäessä Boitin takanaan, mutta vain muutaman sekunnin turvin. Retu puolestaan löysäili ensimmäisessä mäessä niin paljon, että kovaa tsempannut Patrik jäi vain 3,7 sekunnin päähän. Toisessa mäessä sitten Retu kiihdyttikin 26,6 sekunnin ero Patrikiin. Ariok kärsi asfalttimäessä Patrikille 5,9 sekunnin tappion, mutta kiri laskettelurinteessä eroa 1,3 sekuntia takaisin.

Suolijärven kierroksella järjestys ei enää muuttunut muuten kuin niin, että Hazor nousi heti alussa Keemin ja lenkin puolivälin paikkeilla myös Boitin ohi. Ylivoimaisesti kovinta vauhtia lenkille lähtenyt Juuso oli reitillä hieman hitaampi kuin lähes 19 minuuttiin mäkisen viitosen vielä tässäkin vaiheessa pistelleet Hazor ja Kiptoo, mutta saapui silti maaliin selvänä voittajana. Päivän tasaisin kamppailu oli Boitin ja Keemin otatus neljännestä sijasta, mutta siinäkin ero jäi 24 sekuntiin. Sekin olisi ollut suurempi, jos Boit ei olisi viimeisellä sakkolenkillä antanut Keemin kuroa eroa peräti 6 sekuntia pienemmäksi.

Pikahaastattelija yllätti Kiptoon heti maaliviivalta. Oliko helppoa? "Ei.", totesi Atalan Ahma ykskantaan. Kiptoolla oli heti myös postdeuhoinen selityksensä voitolleen: "Boit menossa iltarasteille maanantaina, Hazor pyöräilee Jyväskylään sunnuntaina ja Keem säästeli illan karaokeen". Tosiasiassa Kiptoo nousi voitollaan kamppailemaan vakavasti RC Eemeli Cup -tittelistä 2006.

Hazor ontui maalissa sen verran, että joutui paljastamaan reiden kipeytyneen heti 400 metrin juoksun jälkeen. Enemmän jökissä olivat kuitenkin tällä kertaa pohkeet. Boit puolestaan valitteli akillesjännettään, mutta eiköhän viisi Cup-pistettä toiminut akillesvaivoihin hyvänä ensiapuna.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi