JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 08.09.2005

Sisukisa on ratkennut

Toiset pummaa, toiset keräävät sisuja

Hirvikärpäskasvattamo -- Pitkään eemeleitä kiusannut sisukisa on vihdoin ratkennut RC Eemeli Cupin kauden 2005 viimeisessä osakilpailuissa. Ennen suunnistuskisaa Boit johti sisukisaa yhdellä sisulla. Kiptoo joutui metsässä Ariokin ja Hazorin harhauttamaksi eikä kyennyt sisun veroiseen suoritukseen vaikka pistelikin useita erittäin mallikkaita rastivälejä. Boit ansaitsi hyvällä suunnistuksella itselleen sisun ja näin sinetöi voiton kahden sisun erolla Kiptoohon. Sisukisan loppujärjestys:

Boit 23 Kiptoo 21 Keem 15 Hazor 14 Patrik ja Renoo 12 Ariok 11

TDG palkitsi sisukisan kolme parasta lupauksensa mukaan persikoilla. TDG palkitsi myös kaikki sisukisaan osallistujat aidoilla metallisilla sisurasioilla täytettynä sisuhornapastilleilla.

Sisukisan ainoan kolmen sisun suorituksen saavuttanut Lepe palkittiin myös sisurasialla.

Sisukisan tilastot kertovat että keem yritti eniten metsästää sisuja mutta onnistumisprosentti oli huonoin. Kiptoo kävi yhden sisukisan enemmän kuin Boit mutta Boitilla oli parempi onnistumisprosentti. Tämä kertonee suoraan että suunnistus oli sisujen suhteen suosiollisempi laji kuin pyöräily tai juoksu. TDG selvästi tykkää suunnistuksesta ja sorsii muita lajeja.

Sisutilastot.

KilpailijaAriokBoitHazorKeemKiptooPatrikRenoo
Kisoja joista ei sisua54915753
Sisukisoja14242228251511
Sisuja yhteensä11231415211212
Onnistumis%64,3 %83,3 %59,1 %46,4 %72,0 %66,7 %72,7 %

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi