JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 29.08.2005

Kerkkoon Eskoilla onnistunut cup-konsepti

RC Eemelin esimerkki leviää maailmalla

Seitsenkerroksinen ukkosenjohdatin, Tampere, SUOMI -- Perinteikäs voimistelu- ja urheiluseura Kerkkoon Eskot järjestää vuonna 2005 Erikoislajien Cupin, johon kuuluu mm. möykynkantoa ja takaperinjuoksua. RC Eemeli on ylpeä siitä, että tämä lukuisien mestariurheilijoiden kotiseura ottaa mallia RC Eemeli Cupista. Erikoislajien Cupin säännöt muistuttavat huomattavan paljon RC Eemeli Cupin sääntöjä, joskin lisäpisteitä osallistujille annetaan hieman turhan anteliaasti. Esim. Boit olisi tällä hetkellä pelkillä maratonpisteillään EC 2005:n kärjessä vaikkei ole käynyt lähelläkään sen osakilpailuja.

Erityisen otettu RC Eemeli on luomansa www-layoutin kelpaamisesta Kerkkoon Eskoille sellaisenaan. Silmiähivelevän kaunis ulkoasu on ihailtavissa lähes samanlaisena sekä RC Eemeli Cupin että Erikoislajien Cupin sivulla. EC-sivulla Eemeleille osoitetaan kunniaa jopa paikalleen jätetyillä kommenttiriveillä muotoa "Kiptoon rivi loppuu", "Hazorin rivi alkaa". Eskojen webmaster on kuitenkin osoittanut osaamisensa vaihtamalla taulukon taustavärin toiseksi.

Jukka Korpelan tekijänoikeussivun mukaan "se, että joku kopioi toisen tekemän teoksen WWW:stä ja panee sen julkisesti saataville omaan koneeseensa tai hakemistoonsa, edellyttää tekijän lupaa". Tyytyväisenä saamastaan huomiosta RC Eemeli luonnollisesti myöntää luvan, vaikkei sitä ole edes pyydetty.

RC Eemelin hallitus ounastelee Kerkkoon Eskojen kiinnostuksen voivan johtaa pitemmällekin. Yhteydenottoja ei ole vielä tullut, mutta ostotarjous Kerkkoon suunnalta ei olisi yllätys. Halvalla RC Eemeli ei Kerkkoon Eskojen Tampereen–Jyväskylän jaostoksi rupea, mutta vakavaraisella seuralla olisi epäilemättä varaa tehdä tarjous, josta köyhät amatööriurheilijat eivät voisi kieltäytyä. Sen verran äänivaltaa Eemelit kuitenkin Kerkkoon Eskoissa haluaisivat, että Erikoislajien Cupiin saadaan mukaan hieman tavallisempiakin lajeja kuten omituinen kolmiottelu, Dunder förmiddagen ja talvitriathlon.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi