JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 12.08.2005

Sisukisan huipennus lähestyy

Boitin etumatka kaventuu

Treenieemeli Development Group HQ -- RC Eemelin sisukisa lähestyy huipennustaan. Vielä vajaan kuukauden kestävän cup-kisakauden aikana eemelit voivat kerätä lisää sisua. Boit pitää edelleen tiukasti kiinni sisukisan johtopaikasta mutta johto on viime viikkojen aikana kaventunut huomattavasti. Kiptoo hengittää jo aivan Boitin niskaan ja kisan lopputulos onkin vielä täysin avoin. Muut eemelit tulevat lähes tasatahtia kärkikaksikon takana eikä kukaan ole vielä menettänyt mahdollisuuttaan koko kisan voittoon. Viimeisen sisukisakuukauden aikana tullemme näkemään ennätyksellisen määrän eemeleitä iltarasteilla ja muissa koitoksissa viimeistelemässä cup-kisakuntoon ja keräämässä lisäsisuja.

sisutilastot

Tilastot osoittavat, että kisoihin osallistuminen kannattaa paitsi jos nimesi on Keem. Keemillä on eniten sisuyrityksiä mutta surkein onnistumisprosentti (42.9%). Lienevätkö TDG:n sisurajat olleet keemin kohdalla liian kovia? Boit (84.2%) ja Kiptoo (72.2%) ovat myös yrittäneet hankkia sisuja useaan kertaan ja ovat myös erittäin usein onnistuneet. Renoo on osallistunut sisukisoihin kaikista vähiten mutta onnistumisprosentti on toiseksi korkein (77.8%). Ariok (66,7%), Hazor (64,7%) ja Patrik (61,5%) ovat myös onnistuneet mukavasti.

Juoksukisat ja suunnistus ovat selvästi yli muiden lajien sisukisassa. Yhteensä 21 juoksukisassa on hankittu 42 sisua ja 18 suunnistuskoitoksesta on saatu 27 sisua.

Täyden kolmen sisun suoritusta ei ole vielä nähty mutta TDG ennustaa, että moinen huippusuoritus tullaan näkemään seuraavan kuukauden sisällä. Sisukkaita suorituksia tullaan muutenkin näkemään vielä useita sisukisan palkintokamppailun kiristyessä. Kuka mahtaa viedä kermat päältä sisukisan mahtavasta palkintopöydästä...

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi