JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 28.04.2005

Kehitystä luvassa Oisen lenkillä

Myös naisjaosto mukana RC Eemelin kahdennellatoista Oisella

Stealhouse, Oakville -- Ariok ei tiedä missä se on, Keem ei tiedä mitä tietä sinne lähdetään Tampereelta, Boit ei tiedä että se on lähellä Hämeenlinnaa, Hazorilla on vaikeuksia päästä sinne Jyväskylästä. Se on Lammi.

Siitä on kirjoitettu toistakymmentä lehdistötiedotetta, yhtä niistä toistakymmentä vuotta. RC Eemelin jäsenet ovat juosseet siellä 27 kilpailusuoritusta kymmenen vuoden aikana. Se on tänä vuonna cup-osakilpailuna kolmatta kertaa. Se juostaan huomenna. Se on Oisen lenkki, joidenkuiden mielestä myös Oiten lenkki.

Hazor uhkaa lähteä niin kovaa, että k-miehet eivät pysy peesissä. Boit aikoo pelleillä ja roikkua kärkikolmikon mukana neljän kilometrin mutkaan saakka. Patrik aikoo Boitin peesiin, Ariok Patrikin. Mitä oikein tapahtuu 4 km:n mutkassa? Tilannetta ei varmasti helpota se, että Hazor, Ariok, Boit ja Lepe juoksevat ensimmäistä Oistaan eivätkä tunne ensimmäistäkään mutkaa. Kiptoo taas on mukana yhdennentoista kerran ja osaa ulkoa jopa Lammin uimahallin altaan mutkat.

Ennakkotietojen mukaan tänä vuonna tilastoidaan Oisen lenkiltä kuusi uutta eemelisuoritusta sekä perin harvinainen mutta ei aivan ennenkokematon naisjaostosuoritus. Sisurajat on julkaistu, yksi on saanut liian löysän ja muut omasta mielestään liian tiukan. Ainoastaan Renoolla on varaa jättää Oisen lenkki väliin kuulantyöntötreenien vuoksi, muiden jäsensivuille saataneen uusia ennätyksiä otsikon "Kehitys Oisen lenkillä" alle.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi