JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 27.04.2004

RC Eemeli äänestää

tiukka vääntö cup-säännöistä

AgC431.2 -- RC Eemeli on nopea myös muualla kuin juoksuradalla. Demokraattinen päätöksenteko kaikkine byrokraattisine valmisteluineen tapahtuu Eemelien keskuudessa huippuvauhtia. Eemelien äänestysennätys saavutettiin 27.4.2004 iltapäivästä kun n. kahden tunnin kuluessa nopeaakin nopeammat eemelit ehtivät äänestää neljään otteeseen cup-sääntöjen muutoksista.

Näytteeksi lehdistölle eemelien byrokraattisista kyvyistä ja hienoksi esimerkiksi muille sääntöjä puljaaville urheiluseuroille esitämme pätkän äänestyksestä:

KYSYMYS 1, mikäli itse järjestettävä tapahtuma joudutaan perumaan, mitä seuraavista vaihtoehdoista kannatat proseduuriksi:

a) Tapahtuma poistetaan cup-ohjelmasta eikä muita tapahtumia oteta tilalle.

b) Tapahtuma poistetaan cup-ohjelmasta ja otetaan tilalle ensimmäinen poisjäänyt tapahtuma, joka vielä ehditään järjestää (vähintään kuukausi aikaa siihen ja vähintään 6 vrk eroa muihin cup-tapahtumiin - tai yksimielinen päätös näitä sääntöjä rikkovasta päivämäärästä).

c) Tapahtuman päivämäärää säädettäessä säädetään myös yksi varapäivämäärä, jolloin kilpailu pidetään. Mikäli tämä ehdotus voittaa, pitää vielä erikseen määritellä mitä tehdään jos varapäiväkään ei onnistu.

d) Tapahtuma pyritään järjestämään "minä päivänä hyvänsä" mahdollisimman pian alkuperäisen päivämäärän jälkeen. Olennaista päiväyksessä on, että kilpailu saadaan vedettyä läpi - ei se, sopiiko se kaikille.

KYSYMYS 2, mikäli jonkun muun järjestämä cup-tapahtuma joudutaan perumaan, mitä seuraavista vaihtoehdoista kannatat proseduuriksi:

e) Tapahtuma poistetaan cup-ohjelmasta eikä muita tapahtumia oteta tilalle.

f) Tapahtuma poistetaan cup-ohjelmasta ja otetaan tilalle ensimmäinen poisjäänyt tapahtuma, joka vielä ehditään järjestää (vähintään kuukausi aikaa siihen ja vähintään 6 vrk eroa muihin cup-tapahtumiin - tai yksimielinen päätös näitä sääntöjä rikkovasta päivämäärästä).

g) Mikäli järjestäjä siirtää tapahtuman uudelle päivämäärälle, otatetaan kisa silloin. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi cup-ohjelman 6 vrk:n sääntöön, etusija on sillä tapahtumalla joka ensin nousi piposta. Mikäli tämä vaihtoehto tulee valituksi, pitää vielä erikseen äänestää mitä tehdään mikäli päällekkäisyyttä ei yksimielisesti hyväksytä. Samoin pitää äänestää kumpi metodi (e vai f) otetaan käyttöön silloin, jos järjestäjä ei ainoastaan siirrä päivämäärää vaan peruu tapahtuman kokonaan.

Toivomme että tästä lähestulkoon lakitekstimäisestä vuodatuksesta on iloa myös tuleville eemelipolville ja juoksijapolville.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi