JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 15.04.2004

KULP arvioi eemelien suoritukset Teivossakin tasavertaisiksi

Ennätysparannuksista neljä persikkaa

KULP Teollisuudet Pääneljännekset, Tammerfors, FINLAND -- Kiihkeästi odotetut ja kauan kaivatut KULPin KPJL-persikat toisen pääsiäispäivän Teivo Cupista on lopulta jaettu. "Tehtävä oli vaikea, monen eemelin suoritus häilyi kahden vaihtoehdon rajamailla", tiivisti KULPin hallitus persikoidenjakokokouksen tunnelman.

Liigan kolmannessa osakilpailussa Ylöjärvellä 12.4. jaettiin persikoita seuraavasti:

**** Renoo

Jukolan vaaraantumattomuutta lupaava Maalaiskunnan mies oli eemeleistä lähimpänä viittä persikkaa parannettuaan reittiennätystään ajasta 21.05 aikaan 20.48 ja marraskuista suoritustaan toista minuuttia. Sen verran hyvä keli kuitenkin Renoota tällä kertaa avitti, että TC-pisteiden valossa hänkään ei läheskään parhaaseensa yltänyt. Hyvästä juoksusta ja puolimatkan krouvin jälkeen onnistuneesta Ariokin karistuksesta heltiää kuitenkin mukavat neljä persikkaa.

**** Kiptoo

Kiptoon b-testi 19.25 reilua viikkoa ennen h-hetkeä lupasi paljon. Oma, henkilökohtainen ennätys 18.40 syntyikin, mutta Keem jäi vielä tässä vaiheessa kautta 17 sekunnin päähän. "Jo 16 sekuntiakin on ikuisuus", arvioi kvtv:n viestirupattelusta tavoitettu Patrik Bowrain. Hieman rohkeammalla aloituksella Kiptoo olisi saattanut päästä parempaankin lopputulokseen; toisaalta nyt Perä-Atalan nopsajalka jäi toisen puoliskon seuraennätyksestä vaivaiset neljä sekuntia ja paranteli asemiaan loppua kohti rutkasti. Neljä persikkaa on oikeudenmukainen arvio suorituksesta.

**** Keem

Keem passitti marraskuussa juoksemansa seuraennätyksen historiaan pistelemällä kovien ensimmäisen (3.32) ja viimeisen (3.24) kilometriensä turvin loppuajan 18.23. Kun ero kärkeen kuitenkin pääsi kasvamaan yli kolmeen minuuttiin, ei viiden persikan suorituksesta voida puhua. Parhaimmillaanhan Keem on jäänyt keulamiehelle vain 2 minuuttia ja 11 sekuntia. Puolimatkaan Keemin juoksu kulki vielä hyvin, mutta paluumatkan myötätuulessa meno hyytyi. Seuraennätyksestä näinkin tiuhaan kolutussa kisassa on kuitenkin pakko palkita neljällä persikalla.

**** Boit

Neljä persikkaa saa myös Boit, joka petrasi omaa ennätysaikaansa kuusi sekuntia. Kieltämättä parannus on hieman pienempi kuin muilla eemeleillä, mutta erityisen ansiokkaaksi suorituksen tekee se että tiukassa taistossa 45. sijasta Boit onnistui jättämään Peltomaan Arton kuuden sekunnin päähän taakseen. Ensimmäisen Teivo Cupinsa ajasta 20.49 marraskuussa 2002 on Boit kulkenut vauhtikestävyydessä selkeästi — toista minuuttia — eteenpäin!

**** Ariok

Teivo Cupin ensikertalaisen, Ariokin suoritusta on kaikkein vaikein arvioida. Vertailukohdetta aikaisempiin juoksuihin kun ei ole ja sitä on kovin vaikea hakea vuosien takaisista Karhu-viesteistäkään. Vaikka mies itse vaikuttikin lievästi pettyneeltä tulokseensa 21.46, on 22 minuutin rajapyykin alittamista pidettävä neljän persikan arvoisena sitäkin. Keltanokka tuskin tähän kuitenkaan tyytyy, ehkä jo ensi syksynä Ariokin syntymäpäivän kunniaksi järjestettävässä esi-Teivossa näemme ennätysparannuksen?

Kultaisen persikanjämäliigan kärjessä ollut Hazor ei tällä kertaa päässyt kisapaikalle. Edes erinomaisesta, ylimatkalla ja ylämäkeen juostusta testijuoksusta aikaan 18.38 ei valitettavasti persikoita heru. Aika näyttää, oliko Hazorilla varaa tähän poisjääntiin. Patrik puolestaan ei vieläkään päässyt avaamaan omaa persikkapottiaan: it-jänne ei kestä kilpailemista tässä vaiheessa.

Nyt RC Eemeli jo valmistautuu täyttä höykyä kohti Karhu-viestiä. Patrikin valitettavan poisjäännin paikkaajaksi on löytynyt Hazorin yläkerrasta Mjev ja juoksujärjestyksessä Hazor, Renoo, Boit, Mjev, Ariok, Kiptoo, Keem eemelit lähtevät hakemaan Rauman ja Porin väliseltä reitiltä 3 tunnin ja 12 minuutin alitusta! Sitä ennen Kiptoo kuitenkin tarttuu vaativaan haasteeseen ja pyrkii kymmenennellä perättäisellä Oisen lenkillään jälleen uuteen seuraennätykseen!

Kultaisen persikanjämäliigan kokonaistilanne 15.04.2004:

  1. Boit: 11 persikkaa
  2. Renoo: 11 persikkaa
  3. Keem: 10 persikkaa
  4. Hazor: 8 persikkaa
  5. Kiptoo: 8 persikkaa
  6. Ariok: 8 persikkaa
  7. Patrik: ei persikoita

Kultaisen persikanjämäliigan virtuaalipersikoiden jakokriteerit:

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi