JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 11.12.2003

Boit käväisi Tossufirman Tärkeimmän Haasteen kärjessä

Johtoasema kesti 4 minuuttia 35 sekuntia

Etu-Leinola, Tampere, SUOMI -- Kansainvälinen lenkkitossufirma on kehittänyt juoksutulosten pisteytysjärjestelmän, joka kantaa hienoa ulkomaankielistä nimeä Reebok Premier Challenge. Joulukuun alussa tämä Tossufirman Tärkein Haaste lanseerattiin myös Suomeen, ja Boit sai kunnian olla pilottiryhmässä.

Tossufirmayhdyshenkilö, 7-20-ottelija TeroT johdatti suomalaisen testiryhmän salaiseen testiympäristöön Espanjan ulkosaaristossa. Koska listalle pääsyyn tarvitaan juoksusuoritus, ryhmä osallistui ensin Lanzaroten maratonille ja valtasi sen jälkeen corralejolaisen nettikahvilan koko laitekannan. Paikallisen kielen sanalla ordenador kutsutuista laitteista yhdessä oli näppäimistön johdossa ilmeisiä epäjatkuvuuskohtia, toisessa näytön resoluutio oli pienempi kuin fonttikoko ja kolmas oli muuten vain kelvoton.

RC Eemelin jäsenille ominaisen tietoteknisen vaiston johdattamana Boit onnistui valitsemaan juuri sen koneen, joka eniten muistutti kotimaasta tuttua huipputeknologiaa, ja sai syötettyä tietonsa listalle ensimmäisenä suomalaisena ajassa Mon, 1 Dec 2003 14:41:08 +0000. Välittömästi suorituksensa jälkeen Boit kuitenkin ryhtyi kaivamaan maata johtoasemansa alta opastamalla myös lähimmäisiä Tossufirman Tärkeimmän Haasteen sisuksiin.

Huolimatta veteraanisarjaa lähentelevästä iästä ja RC Eemelin korkeimmasta painoindeksistä Boitin tasoitukset eivät pitkälle riittäneet, vaan heti seuraavana listautunut Teivon Viipyjien Petri S. syrjäytti Boitin kärkipaikalta. Tämänhetkisen tilanteen alle 35-vuotiaiden miesten sarjassa voi tarkistaa täältä. Tätä kirjoitettaessa myös Keem on ilmestynyt listalle maratonin seuraennätyksellään, ja lehdistö malttaa tuskin odottaa muiden Eemelien noteerauksia. Valitettavasti Teivo Cup ei liene virallisesti mitattu matka, joten sillä ei Tossufirman listalle päässe.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi