JULKAISUVAPAA HETI
RC EEMELI / LEHDISTÖTIEDOTE 31.10.2003

Viisi tamperelaista jäsentä ensi kertaa koolla Lootuspuutarhassa

RC Eemelin keski-ikä on jatkuvassa nousussa

Lapinniemi-Kyttälä-Koskikatu -- Viime vuonna allaspuutarhasta alkanut RC Eemelin puutarhojen valloitus sai jatkoa eilen Lootuspuutarhassa. Illan ohjelmaan kuului vasenkätisen kössin lisäksi vasenkätisen kössin seuraamista (saunassa), prosessointia, värjöttelyä ja kofeiinia.

Perustajajäsen Keemin ja uusimman jäsenen Ariokin vanhenemisprosessien aktivoimana kokoontui RC Eemelin Tampereen alajaos täysilukuisena Lootuspuutarhaan Alexanderplatzin läheisyyteen. Sitä ennen oli jo Ariok käynyt kahdesti salilla, Patrik polkenut 40 min kuntopyörällä ja juossut 3 km herrat Ruskeat selässään, Boit huoltanut autonsa polkupyörän hinnalla, Keem voittanut puoliksi vasenkätisen kössin 63-10 ja Kiptoo — niin, Kiptoon treeneistähän ei yleensäkään tiedetä mitään.

Patrikin suunnittelemat ja toteuttamat onnittelusetit ihastuttivat päivänsankareita. Nasi gorengin, Patin ja muiden idän appeiden ääressä keskusteltiin kofeiinin vapautumisesta ja seuran keski-iästä sekä ihasteltiin irc-logeja. RC Eemelin päässälaskuprosessori approksimoi keski-iän hetkessä noin 31 vuoteen, minkä jälkeen havaittiin että approksimointimenetelmiä on useita. Mikäli otetaan huomioon vain kunkin ikä kokonaisina vuosina, tehdään virhe alaspäin. Tilastollisesti hyvä tapa on lisätä näin saatuun keskiarvoon puoli vuotta. Lopputulos tosin ei ole lineaarinen vaan porrasfunktio. Jos taas lasketaan jokaisen ikä esim. vuoden desimaaleina, lopputulosta häiritsee tuo kaiken tietojenkäsittelyn vitsaus, karkausvuosi. Joka tapauksessa keski-iän suhteellinen kasvu lähestyy nollaa kössin oppimiskäyrän tavoin.

Pöydässä ollut tököttiastia tyhjeni yhtäjalkaa herkkulautasten kanssa samalla kun naapuripöydässäkin juostiin maratonia uholla, jonka rinnalla #persikkakin kalpenee. Eemelipöydässä maraton (erityisesti Rautaveden) oli hieman liian kuuma aihe suoraan käsiteltäväksi, mutta havaintoja tehtiin mm. kössin väliin jättäneestä ja vettä juovasta Kiptoosta. Myös Boit aloitti Spraitilla mutta siirtyi sitten mallasjuomaan: hölkkämaratoonari ei tarvitse puolen pisteen metsästykseen päiväkaupalla valmistautumista!

Ilta päättyi tavanomaiseen värjöttelyyn bussipysäkillä paitsi niillä eemeleillä, joilla on varaa asua keskustassa ja ajaa kalliilla polkupyörillä. Onnikkaa odotellessa keskustelu kääntyikin luonnollisen helposti erilaisiin kulkuvälineisiin ja niiden kalleuteen. Onhan seuran kulkuvälinekanta viimeisten kuukausien aikana uusiutunut huomattavan monella polkupyörällä, ja myös kolmasosa autoista on menossa vaihtoon. Rautavesi-suunnitelmia välteltiin edelleen visusti.

RC Eemelin lehdistötiedotteiden sisäpiiriluokitus

5. Perustajajäsenet. Tiedotteen sisältämät sisäpiirin vitsit ja omituinen huumori aukeavat vain seuran perustajajäsenille.
4. Jäsenet. Tiedotteen ymmärtävät vain seuran jäsenet ja hekin vain jos ovat olleet paikalla tiedotteen kuvaamassa tapahtumassa.
3. Urheilullinen. Seuran jäsenten lisäksi tiedote aukeaa muille tapahtumassa mukana olleille sekä mahdollisesti muillekin urheiluhenkisellä huumorintajulla varustetuille lukijoille.
2. Kansantajuinen. Tiedote on suunnattu urheilijoiden lisäksi urheilutoimittajille, formula- ja jääkiekkofaneille sekä kerran viikossa sählyä pelaaville lukijoille.
1. Avoin. Tiedote ei sisällä huumoria ja vaikka sisältäisikin, vitsit ymmärtää jokainen juuri lukemaan oppinut koululainen, 30 000 merkkiä päivässä irkkaava nörtti tai ikänsä sohvalla maannut ylipainoinen urheilunvihaaja.

Tämän tiedotteen sisäpiiriluokka on 4. Kaikkien tiedotteiden luokituksen keskiarvo on tällä hetkellä 3,58.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi