LEHDISTÖTIEDOTE 18.08.2003 JULKAISUVAPAA HETI
Keemin come back löi leiville

Paluu juoksukisoihin tuotti Valintatalohölkässä kunniakkaan kolmannen sijan

WC:n läheisyys, SUOMI -- Teivo Stayers järjesti menneenä viikonloppuna Ylöjärvellä Valintatalohölkän, johon ainoana eemelinä kuntoaan testaamaan uskaltautui Keem, vaikka olikin viimeksi juoksukilpaillut peräti 3,5 kk aikaisemmin Jyväskylän katujuoksussa. Kiptoon poisjäännille tosin oli erittäin pätevä syy: pari tuntia hölkän jälkeen mies oli Lamminpäässä kiertämässä Tampereen maastoajoja ja selvitti sisäkumin vaihdon erinomaisessa 7,5 minuutin ajassa. Suoritus on siis paljon parempi kuin viimevuotinen, jolloin kumirikko johti keskeyttämiseen.

Keem pyöräili lainafillarilla 45 minuutissa Ylöjärvelle ja viime hetkellä löysi kuin löysikin kisakanslian Räikän stadionin kätköistä. Tosin ilmoittautuminen jäi viime hetkeen lähtöpaikalla, mutta meni sutjakkaasti, sillä edes seuraa ei tarvinnut itse mainita.

"Tervetuloa Valintatalohölkkään. Kierretään kaksi kertaa 3,5 km reitti, eli ennakkoon ilmoitettu kuusi kilometriä onkin todellisuudessa n. seitsemän. Jos ette osaa reittiä, niin seuratkaa minua!" Näillä sanoilla saattoi Jaska Rouhiainen yli kymmenpäisen juoksijalauman matkaan, eikä turhaan uhonnutkaan - mies itse juoksi kovempaa kuin yleisen sarjan voittaja.

Alun alamäessä Keem hieman ihmetteli kärjen rauhallista vauhtia, erseen edustaja pysyi kärkiporukassa ainakin puoleen kilometriin asti. Tämän jälkeen kärkinelikko karkasi omille teilleen, mutta viidennen miehen Keem onnistui ensimmäisen kierroksen loppuvaiheilla saamaan kiinni. "Juoksu sujui varsin helposti, mutta en saanut sykettä nostettua edes 180:een", kommentoi Keem maalissa kisan ensipuoliskoa.

Reitti oli varsin mukava ja välillä sukellettiin eräänlaisen pusikon sisällekin lähes kilometrin ajaksi. Valitettavasti osanotto oli sen verran vähäinen, että Keem sai toisen lenkin juosta aivan yksin, karistettuaan sen alkuvaiheissa yhden kilpakumppanin kintereiltään. Kisan loppua kohti alkoi takaa kuulua puuskutusta, mutta suhteellisesta kankeudestaan huolimatta Keem sai puristettua pienen pienen kirin loppusuoran ylämäessä ja saapui kuin saapuikin viidentenä maaliin, kellottaen maaliviivan ylittäessään itselleen loppuajan 26.37. Eikä ottanut edes koville, pitkän kilpailutauon jälkeen vain todella kovia tehoja ei koneesta ollut koko matkan aikana löytynyt.

Maalissa julkistettiin ensin sellainen tupa, josta Keem puuttui kokonaan. Yleisessä sarjassa oli kuitenkin vain kaksi kovempaa aikaa kuin Keemin ja lisäksi 45-vuotiaissa kaksi. Onneksi palkintojenjaossa tämä epäkohta saatiin korjattua ja niin RC Eemelin edustaja sai pokata vaivanpalkakseen ison kassillisen leipää ja pullaa!

"Hyvä kisa, kannattaa ottaa vakio-ohjelmistoon. Erittäin tarpeellinen valmistautuminen Tampereen puolikkaalle ja eCrossiin", päättää Keem kisaraportin tällä kertaa.


Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu
Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet