LEHDISTÖTIEDOTE 04.05.2003 JULKAISUVAPAA HETI
Kiptoo lunasti odotukset Jyväskylässä, Hazor Cupin kärkeen

Keemin vuoro tulla puun takaa yhdellä kädellä

Touruvuoren maastot , JYVÄSKYLÄ -- RC Eemeli Cupin toinen osakilpailu kilpailtiin aurinkoisessa kevätsäässä ja pisteiden jakopaikkana oli Jyväskylän Katujuoksu – City Run. Kisapäivää edeltäneinä päivinä oli Eemeleiden kiusaksi ilmaantunut flunssaa. Boit ja Patrik joutuivat jättämään Jyväskylän valloituksen terveempien jäsenien huoleksi. Myös Keemin piti jättäytyä pois kilpailusta, tiedottihan hän vain muutamaa päivää aikaisemmin: ”Vaikka kauden toinen cup-osakilpailu nyt jääkin väliin tähystyksellä hoidetun operaation takia...”. Leikkauksesta huolimatta Keem ilmaantui lähtöviivalle käsi kantositeessä ja varmuudeksi vielä kaulaliinalla sidottuna. Keemin mahtavaa suoritusta lisää myös se tosiasia, että Keem pystyi juoksemaan 10,55 km vaikka ei pysty edes itse sitomaan kengännauhojaan.

1. Kiptoo 40.02 2. Hazor 42.24 3. Keem 44.25 4. Renoo 45.30

Hazorin tavoitteena oli laittaa ennakkosuosikki Kiptoo koville ja peesata häntä aina maaliin saakka. Tämä onnistuikin 2 km saakka, jonka jälkeen alkavalla loivalla ylämäkiosuudella Hazor joutui antamaan hitaasti mutta varmasti periksi kovakuntoiselle Kiptoolle. Renoon tavoitteena oli parantaa omaa henkilökohtaista ennätystään, mutta tavoitteesta oltiin jo puolimatkassa jäljessä minuutin verran. Tunnusomaista kaikkien Eemeleiden kommenteille oli reitillä vallinnut vastatuuli, joka haittasi matkantekoa. Sama tuulihan se on kaikille, mutta ainahan eemeli säästä keksii puhuttavaa. Kilpailun jälkeen todettiin Hazorin ottaneen Cupin johtajan viitta harteilleen, lieneekö menestyksen salaisuutena banaanicurry. Viitan uusi ylpeä omistaja jo spekuloi, että voiko Cupin voittaa voittamatta yhtään osakilpailua? Seuraavaksi RC Eemeli Cupin pisteitä jaetaan keilailun merkeissä elokuussa, jolloin Cupista tulee entistäkin kimurantimpi.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu
Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet