LEHDISTÖTIEDOTE 25.04.2003 JULKAISUVAPAA HETI
Keem sivussa loppukevään ja alkukesän koitoksista

Luxati habitualis anterior humeri sin. korjattiin Arthroscopia glenohumerale sin. Operationilla ja a.m. Bankart anterioris arthtoscopica sin.:llä

Hatanpään sairaala, TAMPERE, Hatanpää -- Vuoden 1995 HCM:ltä asti Keemiä vaivannut olkapään sijoiltaanmeno-ongelma on viimein korjattu Hatanpään sairaalan ortopedian osastolla A3 24.4.2003. Tähystyksellä hoidetussa operaatiossa RC Eemelin hallitsevan mestarin vasempaan olkapäähän kiinnitettiin kolme kiristyskappaletta korjaamaan vioittunutta rustoa.

Potilas oli 20 tuntia leikkauksen jälkeen sekava, uninen ja huonovointinen, mutta tämän jälkeen on toipuminen ollut niin nopeaa, että juoksija pääsee jättämään sairaalan jo 32 tuntia sinne saapumisensa jälkeen. Tämä viittaa myös siihen, että jatkossa olkapääleikkausta ei voi pipottaa cup-arvonnassa, koska se ei täytä 24 tunnin maksimikestovaatimusta.

Toipumisennusteeksi Keemille annettiin perin hidas aikataulu. Käsi pysyy tiukasti siteessä seuraavat 3 viikkoa ja tämän jälkeen alkaa toiset 3 viikkoa kestava kuntoutusprojekti. Lenkkipoluilla Keemiä ei nähtäne kahteen kuukauteen ja sairaslomaakin riittää aina 27.7. asti.

"Vaikka kauden toinen cup-osakilpailu nyt jääkin väliin, niin elokuusta eteenpäin aion olla täydessä iskussa ja pelkoa pokaalin menettämisestä ei onneksi ole", kuvailee tuntojaan juuri Puolan kisamatkalta palannut eemeli itse.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu
Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet