LEHDISTÖTIEDOTE 09.04.2003 JULKAISUVAPAA HETI
Kiptoo ja Boit polkivat Elixiassa

Reitillä nousua selvästi enemmän kuin laskua

Maanalainen-auto-areenan kahvio, Kaleva -- Viime kesänä Keem ja Hazor polkivat Espanjassa. Näiden pyöräilyesikuvien innostamana Kiptoo ja Boit ajoivat eilen lyhyehkön mutta raskaan eräajon Elixian vuoristoalueella Etelä-Kalevassa. Myös Keemiä houkuteltiin mukaan, mutta Keem valitsi mieluummin juoksulenkin tasamaalla.

Kiptoon ja Boitin pyörissä ei ollut matkamittareita, mutta luultavasti tunnin keikalla kertyi kilometrejä useita kymmeniä. Portaattomat automaattivaihteet olivat tarpeen Elixian jyrkissä nousuissa, ja harvat alamäet poljettiin tietenkin sata lasissa. Suurin osa matkasta taittui pimeässä, mutta onneksi keli oli kaunis ja tähtitaivas valaisi. Saamiemme tietojen mukaan maisemissakaan ei ollut moittimista.

Boitin diesel sai maksimikierroksia irti vain 167, lieneekö johtunut ajoittain ympärillä hidastelleista pyöräilijätoverittarista. Keskisyke Boitin mittarissa oli kuitenkin 145, joten eipä ihme että paita kastui ja puolet housuistakin. Kiptoo huomattavasti kokeneempana pyöräilijänä pysyi samassa vauhdissa 128:n keskisykkeellä ja luonnollisesti puolta pienemmällä energialla. Niinpä Kiptoo tekikin treenistä duathlonin juoksemalla alkuverryttelyn lisäksi pyöräilyn päälle vielä kolmen kilometrin loppurypistyksen.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu
Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet