LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2002 JULKAISUVAPAA HETI
Patrik osakilpailuvoiton makuun biljardissa

Cupin kakkossijaa jahtaa vielä kolme Eemeliä

Allaspuutarha, Sammonkatu, Tampere -- RC Eemelin kasipalloturnaus tarjosi uusia ja eksoottisia kokemuksia useimmille läsnäolleista jäsenistä. Renoo ja Keem eivät tunnustaneet pelanneensa koskaan, Boit kehui pussittaneensa viimeksi armeija-aikana, ainoastaan Patrik mainitsi ohimennen pelanneensa parisataa peliä viimeisen vuoden aikana. Näistä lähtökohdista taitourheilija Patrikin kaataminen jäi ymmärrettävästi haaveeksi.

Alkusarjassa oli jokaisen tarkoitus pelata kerran jokaista vastaan, mutta tuntivuokralla pelanneet vähävaraiset Eemelit saivat alkusarjan järjestyksen selville neljällä pelillä. Alkusarjassa tapahtuikin turnauksen ainoa yllätys, kun kynttiläänsä taktisesti vakan alla piilotellut Patrik lahjoitti voiton Boitille. Tällä ei luonnollisestikaan ollut lopputulosten kannalta mitään merkitystä, sillä sekä Patrik että Boit selvisivät helposti finaaliin. Myöskään välierissä ei pöytäaikaa tuhlattu, sillä molemmat välierät päättyivät 2-0.

Ehkä nopeinta kehitystä kasipallossa osoitti Keem, joka jo välierässä rimpuili ansiokkaasti Patrikia vastaan. Pronssiottelussa Keem pelasi jo suorastaan varmasti, ja Renoo joutui lähtemään kotimatkalle ilman yhtään voittoa. Se ei Jyväskylän miestä kuitenkaan isommin masentanut, olihan takataskussa kaksi cup-pistettä.

RC Eemeli -cupin osakilpailun voittopisteet oli jaettu Patrikille jo välierässä, kun finaalivastustajaksi selvinnyt Boit osallistui turnaukseen cupin ulkopuolisena. Ilmeisesti tästä helpottuneena Patrik löysi varmuutensa eikä jättänyt Boitille jossiteltavaa. Ainoastaan finaalin ensimmäisessä pelissä Boit pääsi yrittämään kasia pussiin mutta sortui taktisiin kömmähdyksiin, ja Patrik vei mestaruuden 3-0.

Alkusarja
Boit3
Patrik2
Keem1
Renoo0
Välierät
Boit-Renoo2-0
Patrik-Keem2-0
Pronssiottelu
Keem-Renoo1-0
Finaali
Patrik-Boit3-0

Illan päätteeksi käytettiin jäljelläoleva aika vielä pariin jäähdyttelypeliin, joissa selvä nokkimisjärjestys ei enää miksikään muuttunut: Boit rökitti Keemin ja Patrik Renoon. Samalla ehdittiin heittää ilmaan arvoitukseksi jäänyt kysymys: Kuinkahan Kiptoo olisi sijoittunut?

Tuskin oli viimeinen pallo saatu pussiin, kun alkoi spekulointi cupin lopputuloksilla. Keemin voittoa pidetään yleisesti jo varmana, vaikka Renoo vielä harkitseekin kolmenkymmenen alle 4,5 tunnin maratonin juoksemista ennen Jaskan Jolkkua (vaihtoehtoina tietenkin viisitoista alle kolmen ja puolen tai kymmenen alle kolmen tunnin maratonia). Kakkossijalle on sen sijaan mahdollisuuksia vielä itse kullakin, näin yksinkertaista se on: Kiptoolla on koossa vasta neljä osakilpailua, hän saa siis kaikki Jolkun pisteet mukaan viiden parhaan osakisan joukkoon. Jos Kiptoo voittaa Renoon ja Patrikin, hän on cupin kakkonen. Renoolla ja Patrikilla taas heikoimmat mukana olevat pisteet ovat kaksi, joten heidän pitäisi sijoittua Jolkussa vähintään kakkoseksi parantaakseen loppupisteitään. Tästä syystä Keem joutuikin erinäisten lahjonta- ja uhkausyritysten kohteeksi biljardin jälkipelissä.


Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu

RC Eemeli Cup 2002


Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet