LEHDISTÖTIEDOTE 02.07.2002 JULKAISUVAPAA HETI
Kolmiottelulla omituinen loppuratkaisu

Kiptoo kavensi Keemin etumatkaa Cupissa

Ahvenisjärven kenttä, Hervanta, Tampere -- Historian ensimmäinen Omituinen kolmiottelu lähestyi mittaustarkkuuden rajoja. Kolmen tunnin urakoinnin jälkeen Kiptoo ja Boit saivat eroa toisiinsa selkeät kaksi pistettä. Kun loppupistemäärä oli noin 3500, voitaneen todeta että Kiptoo oli 0,06 prosenttia parempi. Kolmiloikassa ja kinkkauksessa ero oli vähemmän kuin pienin mittayksikkö, pallonheitossa sentään mitattiin 0,01 prosentin "tarkkuudella".

Loppujen lopuksi Boitin tulokset eivät kuitenkaan kilpakumppaneita suuresti huolestuttaneet, sillä tuore jäsen ei ole vielä Cupissa mukana eli Cup-pisteet jaettiin neljän muun Eemelin kesken. Yhteispisteissä Keemin johto kapeni kahdella pisteellä mutta on edelleen pelottavan selvä.

RC Eemelin Omituinen kolmiottelu käsitti vauhdittoman kolmiloikan, pallonheiton ja 200 metrin kinkkauksen, jota joku voisi nimittää myös yhdellä jalalla hyppimiseksi. Kolmiloikassa Keem oli heinäsirkka omaa luokkaansa, kun taas palloa linkosi pisimmälle Boit. Harjoittelun tarpeettomuutta korostaa se, että lähes jokaisella jokaisessa lajissa tulokset sen kuin paranivat loppua kohti.

Tuloslaskennan tietojärjestelmä jumittui pallonheiton tulokset saatuaan, ja RC Eemelin mikrotukijaos sai töitä. Ensin Kiptoo kaivoi pyöränsä työkalupakista piparkakunmuotoiseen ruuvinkantaan sopivan avaimen, jolla kuviteltiin saatavan akku irti. Avatun kannen alta paljastui kuitenkin 16 megatavua keskusmuistia. Patrikin avatessa seuraavaa luukkua asiantuntijoiden kesken syntyi erimielisyyttä, kun Boit arveli löydettyä esinettä 2,7 ampeeritunnin kovalevyksi. Lopulta RC Eemelikään ei onnistunut korvaamaan viidettä ydinvoimalaa keksimällä tietokonetta joka toimisi ilman virtalähdettä, vaan kone sammui kun akku irtosi. Puhumalla akulle kauniisti kone suostui kuin suostuikin käynnistymään uudelleen, tiukka tilanne saatiin ajan tasalle ja viimeisen lajin taktikointi alkoi.

Sääntöjen mukaan kinkkauksessa sai vaihtaa kerran jalkaa. Myös lepotauko mainitaan säännöissä, mutta sellaista ei tietenkään yksikään Eemeli tarvinnut. Voittoisaksi strategiaksi osoittautui jalanvaihto vasta loppukirin alussa, 145 m kohdalla. Muiden pomppiessa ensimmäisen kierroksen tuloksiaan Kiptoo vasta verrytteli ja löi kolmannella kierroksella pöytään hurjan ajan, jolla mentiin reiluun johtoon. Keem pääsi viimeisellään lähelle mutta jäi kuitenkin kauas, niin kauas. Boitin ähkiessä etusuoralle illan viimeisessä suorituksessa yleisömeri tuijotti valotaululle henkeään pidättäen. Kaksi pistettä eroa: onnea voittajalle ja hävinneet harjoittelemaan.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu

Omituisen kolmiottelun tulokset

RC Eemeli Cup

Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet