LEHDISTÖTIEDOTE 18.05.2002 JULKAISUVAPAA HETI
Keemin harjoituskausi takana

Hazorin näytteessä jälkiä suklaasta

TAMPERE, Renoojacquesin maja, Tuhansien Treenien Maa -- Keem on saanut valmiiksi aiotusta 30 päivästä 31 päivään venyneen kevään harjoituskautensa. Huippukunnon hakeminen alkoi Karhu-viestin jälkimainingeissa torstaina 18.04.2002 ja tavallista korkeammilla harjoitusmäärillä treenaaminen päättyi tänään lauantaina 18.05.2002.

Harjoituskauden alkajaisiksi Keem testasi kuntoaan perinteisellä aerobisella kynnyksellä juostavalla tunninjuoksulla ja päätyi tuolloin tulokseen 12,72 km. Tämänpäiväisen vastaavan testijuoksun tarkka tulos on vielä mittaamatta, mutta toimitus arvioi kilometrimäärän liikkuvan 13,5 huitteilla. Täten olisi Keemin aerobinen kestävyyskunto noussut kuukauden aikana n. kuutisen prosenttia.

Maksimikestävyystilanne testataan sunnuntaina perinteisesti kaatuneiden muistopäivänä juostavassa Modeemi-cooperissa.

Keemin harjoituskausi 18.4.-18.5. näyttää numeroiden ja tilastojen valossa tältä:

  • 31 päivää
  • 26 treeniä, joista 23 juoksua
  • 24:29 treenituntia, josta juoksua 21:02
  • päivää kohti treeniä 47 min, juoksua 41 min
  • juoksua yht. 246 km eli 7,9 km/päivä ja 10,7/lenkki
  • treenikalorit yht. 13.839 kcal eli 446 kcal/päivä ja 532/treeni
  • keskisyke 132, lyöntejä yhteensä 194.110

Harjoituskauden aamun leposyke on vaihdellut välillä 38-50, keskiarvon ollessa 42,9. Ortostaattisen sykkeen vaihteluväli puolestaan on ollut 66-84 ja keskiarvo 72,6. Suurimmillaan ero lepo- ja ortostaattisen sykkeen välillä on ollut 41 lyöntiä (30.4.) ja pienimmillään 23 lyöntiä (18.5.) Aamupainon ääriarvot ovat olleet 60,4 ja 63,1 kg. Paino on keskimäärin ollut 61,5 kg. Yöunta on Keem vetänyt palloon parhaimmillaan kahdeksan ja puoli tuntia, pahimmoillaan sen ollessa jäänyt kuuteen tuntiin. Keskimääräinen yöunen määrä on ollut 7 tuntia 15 minuuttia.

"Harjoituskausi on mennyt odotusten mukaisesti", kommentoi tilastoja pyykkituvasta tavoitettu Keem itse. "Kesän tavoitteista ei näillä näkymin ole tarvetta tinkiä."

Samalla kun toimitus laskeskeli Keemin harjoitustilastoja, saatiin Jyväskylästä viikon toinen sensaatiouutinen. Aikaisemminhan jo paljastettiin Renoon kärsivän Kiptoon tavoin bursiitista. Renoolla on n. 25-prosenttinen todennäköisyys kyetä osallistumaan Oisen lenkin editioon 2002. Samaan aikaan kiersi pitkin maailmanlaajuista tietoverkkoa myös huhu Patrikin mahdollisesta liitetulehduksesta, mutta tänään on tuo tieto kuitenkin kumottu ja vahvistettu oireiden johtuneen ruokamyrkytyksestä, jonka ei pitäisi estää Patin osallistumista Oiselle.

Viimeisin Jyväskylän jymypaukku on kuitenkin tämä: Málaga-Barcelona läpiajoa pari kuukautta suunnitellut Hazor on antanut positiivisen dopingtestinäytteen. Rc.eemeli tiedotti kärystä lauantaina. Keskisuomalaisen näytteestä löytyi hälyttäviä määriä suklaata. Kärähtänyt oli selvästi yrittänyt kerätä matkarasvaa liian nopeasti.


Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu

Málaga - Barcelona läpiajo


Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet