LEHDISTÖTIEDOTE 05.10.2001 JULKAISUVAPAA HETI
YK peruttiin - Munkinpuistossa koleata vääntöä

RC Eemeli juoksi silti yk:ssa

H&M -- Tapahtui niinä päivinä (28.-29.09.2001), aikana jolloin RC Eemeli valmistautui YK:n kunniaksi järjestettävään kahden mailin juoksuun:

[Fri-18:10] <Patrik> tänä iltana ei velttous saa jäseniä vallata, liika nukkuminen voi veltostuttaa paikat!

[Fri-21:28] <Patrik> hohhoijaa.. kyllä bugit riittää, tarttee lähtee treenaamaan... tässä kyllä tarvitaan pieni ihme, että saa ton pohkeen juoksukuntoon 13,5 tunnissa

[Fri-22:35] * Patrik aloitti päivän harjoituksen kuntopyörän selässä

[Fri-23:10] * Keem katselee sydneyn kuulakisaa

[Fri-23:21] <Patrik> syke 117

[Fri-23:24] <Patrik> joka polkaisulla lihas huutaa armoa

[Fri-23:24] <Patrik> uusia jäseniä kaivataan

[Fri-23:44] <Patrik> ny riittää, 1 h 12 min polkemista...'

[Fri-23:54] <Keem> vois tehdä klo 07 irkkitarkistuksen, että ollaan herätty molemmat?

[Fri-23:54] <Patrik> 07 on jo myöhäistä

[Fri-23:55] <Patrik> 6.45 vois olla hyvä checkpoint

[Fri-23:58] * Keem veltostuu

[Sat-01:20] <Patrik> velt

[Sat-06:47] <Keem> oer

[Sat-06:50] <Patrik> her!

[Sat-06:51] <Patrik> mik maa, mik val?

[Sat-06:51] * Patrik kiittää herättelyistä...

[Sat-06:52] <Patrik> onpas voittajaolo

[Sat-06:58] <Keem> syke korkein sitten 30.7. ja paino matalin sitten 9.9. ... tulee erikoinen päivä!

[Sat-07:10] <Patrik> in yk we trust!

Vaikeuksista huolimatta RC Eemeli ehti junaan ja löysi Munkinpuiston kisapaikan pääkaupunkimme syksyisessä aamukoleudessa. Perillä valitettavasti odotti tyly tuomio: "YK on peruttu terroristiuhan vuoksi!" Kotiin ei kuitenkaan tarvinnut hiettä palata, sillä tilalla järjestettiin puistossa elämöineestä lapsijoukosta huolimatta hymyillen Runners are Smilers -kaksimailinen.

Postuumisti järjestetyn äänestyksen perusteella, päätti RC Eemelin hallitus silti yksimielisesti Smilers-kisan korvaavan YK:n cup-ohjelmassa.

Itse kisassa yk vaivasi RC Eemeliä alusta loppuun. Keem saavutti sijan 6 ja Patrik 11. Ei pokaaleja, ei mitaleita, ei paitaa, ei kunniaa. RC Eemeliä on nöyryytetty. Tosin Kiptoo loisti poissaolollaan simultaanisti järjestetyn vauvauintiotatuksen vuoksi. Kip oli kuitenkin hoitanut RC Eemeli Cupin 2001 jo kotiin ennen YK:ta.

Cup on takana, mutta kausi jatkuu. RC Eemeli on lokakuun kuluessa jo kuntotestattu ja huhujen mukaan Kiptoo on loukkaantunut. Saattaa käydä niin, että Pirkan hölkkään lähtee mukaan vain Keem, tosin Patrikin nimeä edustaen ja tämän numerolappua kantaen.


Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu
Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet