LEHDISTÖTIEDOTE 06.03.2001 JULKAISUVAPAA HETI
Patrikin, Kiptoon ja Keemin tiedote Suomen kansalle

Patrik teki bugin, huhut kertovat Kiptoon vetäytyvän irkistä

Maailmanlaajuinen tietoverkko -- Menestyksekkään irkkiuransa huhujen mukaan päättävä Kiptoo toimitti asianajajansa Keemin välityksellä lehdistölle tiedotteen, jonka hän on otsikoinut testamentiksi Suomen kansalle.

Patrik puolestaan pyytää asiakkaalta syvästi anteeksi tekemäänsä bugia sekä aiheuttamaansa katastrofaalista häpeää. Hän kuvailee linukalta alkaneita tapahtumia elämänsä pahimmaksi pukiksi ja tunnustaa koko softan olleen harrastelijoiden puuhastelua.

Patrik tunnustaa että tämän softan teko on ollut hyvin pienen joukon puuhastelua ja lupaa että syylliset, jos sellaisia löytyy, tullaan varmasti rankaisemaan. "Tämä asia on nyt selvitettävä perin pohjin!"

Lisäksi Patrik toteaa, että bugin tekeminen ei sinällään parantanut hänen suorituskykyään eikä hän tehnyt pukia tarkoituksenaan nostaa suorituskykyään. Toimituksen saamien tietojen mukaan Patrik sai pukin ulkomaalaiselta.

Uimakerholla ja sen ylläpitohenkilökunnalla ei ole tämän pukin kanssa mitään tekemistä. Keem ei tiennyt asiasta mitään, eikä myöskään luottamusjohto. Päävalmentaja varmaan tekee johtopäätöksiä. Päitä tulee putoamaan!

"Ensimmäisen kerran pukista kuulin v 1999 Oisen lenkillä. Tällöin huhuttiin hölkkäsarjan koko kärkikolmikon koodanneen pukin ja päätimme aloittaa kokeilut myös seuran sisällä. Jos olisin tiennyt pukin näkyvän tämän päivän asiakastesteissä, en tietenkään olisi sitä koodannut", toteaa Patrik. Hän haluaa myös koRRostaa, että Pee-testiä ei ole vielä suoritettu ja tässä vaiheessa ei mitään siten ole pukin olemassaolosta todistettu.

Mikäli Patrik saa kahden vuoden koodauskiellon, hän tuskin enää palaa koodauseditoreille sillä kiellosta vapautuessaan v 2003 on hän jo lähes 32-vuotias.

Myös useasta bugista tämän päivän aikana kiinni jäänyt Keem ei tiedä lainkaan mitä on tapahtunut: "Luulin että koodiini tiputettiin vain sokeri-suola-liuosta ja oletin sen aiheuttavan pelkkiä warning-ilmoituksia. En todellakaan yhtään tiennyt, että koko koodi ei kääntyisi ollenkaan bugieni johdosta."

Kiptoo sen sijaan kieltäytyy kaikista haastatteluista ja on vetäytynyt Atalamajansa rauhaan orastavaa yk:ta hoitelemaan. Asianajajansa välityksellä on Kiptoo kuitenkin päästänyt #persikalle vapaana riehuvan huhun, jonka mukaan hän olisi päättämässä irkkaajan uransa. "Minä olen tässä asiassa täysin ulkopuolinen eikä minulla ole mistään mitään tietoja", toteaa Kip.

Tänä yönä vietetään suomalaisen koodauksen hautajaisia. Sulautettujen järjestelmien rakentajia ei kuitenkaan tulisi tämän perusteella mustamaalata.


Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu

Mikan runo


Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet