LEHDISTÖTIEDOTE 06.01.2001 JULKAISUVAPAA HETI
RC Eemelin äärijäbäosasto iskussa toisen vuosituhannen viime metreillä

RTW-jaosto totuttelee vielä Suomen paksuun ilmanalaan

Suomi, erseen mekka, 986 mbar ilmanpaine -- RC Eemeli on jälleen juossut itsensä näyttävästi uudelle vuosituhannelle. Hämeenlinnan perinteikkäässä uudenvuodenjuoksussa koko remmi oli mukana ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1999 elokuun numerolappu rinnassaan tai housuillaan viikko takaperin eli 31.12.2000. Erinomaisesti sitten 1900-luvun kehittynyt kolmikko kellotti 9,2 km matkalla Loistavat Ajat 37.57 (Kiptoo), 39.40 (Patrik) ja 45.34 (Keem). Hölkkäsarjan runsaahkon osanoton keskellä näillä irtosivat 41 juoksijan joukossa sijoitukset 5, 14 ja 36.

Merkillepantavaa on Kipin ja Patin supistunut aikaero. Kun 2000-luvun aattona näiden atleettien välinen ero samaisella reitillä oli vielä 2.55, oli Kiptoolla nyt vuotta myöhemmin 72 sekuntia vähemmän aikaa maaliintulonsa jälkeen palautua ja yrittää saada laskemaan sykkeensä niin alhaiselle tasolle, että Patrikin perille moottoriradan hornankattilaan saapuessa Kip voisi esiintyä muina miehinä ja käyttäytyä kuin kevyen harjoituslenkin tehnyt eemeli. Sen sijaan Keemin saapumista Kip sai odotella 7.37 minuuttia, joten tässä välissä hän olisi ehtinyt vaikka käydä suihkussa ja pokata parit pokaalit. On myös merkittävää, että vuoden 1999 ajalla 40.05 olisi Kiptoo tällä kertaa hävinnyt Patrikille 25 sekuntia! Kun muistetaan Kipin viimevuotinen pottujatuottanut Oisen aika 37.52, voimme vain kuvitella mihin Patrik tämän vuoden kuluessa tulee pystymään. Sen sijaan jos Kiptoo tästä vielä innostuu seuraennätyksiä alkaneena vuonna korjailemaan, niin toimitus yllättyy vahvasti...onhan tunnettu tosiasia ja vanha viidakon sanonta, että lumien sulaessa Sunnin ja maaston kutsuhuudot käynevät ylivoimaisiksi torjua.

Keemin pitkään odotettu paluu suomalaisille kilparadoille on nyt tosiasia ja kuin sattuman oikusta se ajoittui lähes täsmälleen samalle päivälle kuin Mario Lemieuxin paluu Pittsburghin pingviinileiriin. "Meillä kahdella on kyllä paljon yhteistä. Molemmat olemme joutuneet kolmannelle vuosituhannelle siirryttäessä huomaamaan, että huippusuoritukset eivät enää putkahda helposti ja harjoittelematta. Treeniä, treeniä, treeniä! Sitä tullaan vaatimaan, jotta Super-Mario vielä kerran voittaisi pistepörssin tai Rtw-Keem vielä jonain päivänä valloittaisi RC Eemelin jäsentenvälisissä otatuksissa ykkössijoja.", toteaa keskinkertaiseen Hämeenlinnan aikaansa kaikesta huolimatta tyytyväisen oloinen Keem. "Töitä on valtavasti tehtävänä, Vuorentaan lenkki ei ehkä koskaan ennen ole tuntunut näin pahalta. Mutta joka meikäläisen aikoo Oisella tänä vuonna rökittää, joutuu lyömään pöytään uuden seuraennätyksen!".

Näyttäisi siltä, että epärealistinen UHO on siis edelleen voimissaan!


Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu

Hämeenlinnan uudenvuodenjuoksun tulokset 2000


Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet