LEHDISTÖTIEDOTE 05.10.2000 JULKAISUVAPAA HETI
Patrik haki rajojaan Pirkan hölkästä

Keemin bobbeamonmainen seuraennätys jäi edellen voimaan

Swimming Club, Tampere -- Sunnuntaina 1.10.2000 juostiin Valkeakoskelta Tampereelle vievä Pirkan hölkkä. Myös Patrik oli uskaltatunut tähän 33 km pitkään koitokseen. Aamuisessa ilmassa oli historian siipien havinaa, sillä Pat ei ollut koskaan aiemmin juossut yli 21,1 kilometristä lenkkiä. Loistavissa olosuhteissa käydyssä kisaan osallistui yli 1700 urhoollista.

Myös arvokas kannustuspuoli oli RC Eemelillä kunnossa. Heti lähtöalueella oli huoltojoukko huolehtimassa Patrikin iskukyvystä. Sama huoltojoukko (SH ja RH) oli myös vajaan 20 kilometrin kohdalla varmistamassa huippusuoritusta. Heti kohta Taivalpirtin ja erinomaisen vellin jälkeen Kiptoot olivat siivittämässä Patia huimaan nousuun. Pat iskikin välittömästi Kiptoiden henkisen ei-virtuaalihuoltopisteen jälkeen valtavalla sykkeellä ja pisteli pari kilometria 5 minuutin pintaan ja alle. Kuitenkin alta kolme kilometriä Taivalpirtin jälkeen reagoi El Sol Patrikin tiukkaan vetoon ja iski vielä kovemmin takaisin. Miltei välittömästi El Solin nykäyksen jälkeen tuli vastakkaisesta suunnasta myös Pink Floydin hengentuotteista tutuksi tullut Seinä. Patrik ei ollut aiemmin sitä montaa kertaa tavannutkaan, joten siinä mielessä kokemus oli mieleenpainuva. Loppumatkan Pat palauttelikin sitten mielessään jo muut kisat ja tiukka tuleva harjoitteluviikko. Vielä Hervannan metsissä oli hyvää kannustusta kokonaisen perheellisen verran, lausuttakoon heillekin tässä aiheellinen kiitos arvokkaasta työstä. Kannustus siivitti Patin viimeiselle kolmelle kilometrille ja hän saattoi saapua maaliin lentävällä askeleella ja hyvävoimaisen näköisenä.

Patrik kellotti loppuajakseen 4 h 22 min 15 s. Virallinen ajanotto vielä nipisti ajasta kaksi sekuntia pois.

Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu

Pirkan hölkkä


Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet