LEHDISTÖTIEDOTE 04.10.2000 JULKAISUVAPAA HETI
RC Eemeli loysi olympiakisat ja palkintokaapin

Pitkittynyt hakuprojekti paattyy Indonesiaan

Warposnet, Tunjungan Plaza, Surabaya, Jawa, Indonesia -- RC Eemeli loysi palkintokaappinsa 4.10.2000 klo 11.55 Jaavan aikaa. Atalan sijaan kaappi loytyi Atalista, joka on pokaaliliike Surabayan miljoonakaupungissa. Koska huhu kertoo, etta Atalassa on jo kaytossa kaapinkorvike, on Kaakkois-Aasian jaosto paattanyt lopettaa kaapin haun tahan. "Uskon, etta kaappi on taalla hyvissa kasissa ja tayteen hopeaisia pokaaleja olivat sen myos saanet. Mielestani ei ole mielekasta maksaa lentokoneessa ylipainoisesta matkatavarasta tuomalla kaappi takaisin Atalaan, joten uskon etta pitkassa juoksussa viisas ratkaisu on siirtya kaapinkorvikkeen kayttoon", toteaa kaunoluisteluharjoituksista Dunia Esin kaukalosta tavoitettu Keem, joka on silminnahden tyytyvainen pitkan etsinnan tulokseen tuottaneesta loydosta.

RC Eemeli kiittaa myos olympiakisojen hakukomiteaa ja toteaa, etta lyhyehko hakuprosessi tuotti tulosta. Kisat loytyivat Sydneysta juuri ilmoitettuna ajankohtana! "Oppimatka on nyt tehty, Ateenassa ja Torinossa RC Eemeli on tositoimissa!", uhoaa Keem. Tahan varmasti yhtyvat kaikki jasenet, pohkeita ja reisia myoten!


Urheiluseura RC Eemeli harrastaa ainakin juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, triathlonia, duathlonia, penkkiurheilua, pöytäjääkiekkoa, leuanvetoja, seitsenottelua, pöytätennistä, biljardia, melontaa, keilailua, suunnistusta, lentopalloa, sulkapalloa, seinäkiipeilyä, tennistä, sauvakävelyä, hiihtosuunnistusta, tanssia, lumikenkätarvontaa, canastaa, kilpapurjehdusta, etunojapunnerruksia, vatsalihasliikkeitä, selkälihasliikkeitä, jalkakyykkyjä, kuntosalia, squashia, salibandya, rullaluistelua, ratagolfia, frisbeegolfia, vaeltamista, retkeilyä, vuorikiipeilyä, bussissa kököttämistä, hilavitkutusta, kodinhoitoa, maailmalla seikkailemista, multisporttia, kisailua, patikointia, suostuttelua, tuskallista latailua, venyttelyä, jahkailua, verbaaliakrobatiaa, rogaingia, lapiointia, kahlaamista, leikkisää täsmentelyä, kalliokiipeilyä, tandem-pyöräilyä, pyöräsuunnistusta, hiihtovaeltelua, kissastusta, laitesukellusta, uintia sekä avantouintia, pakkasessa värjöttelyä, gota, kartingia, futsalia, kommentointia ja geokätköilyä. RC Eemeli on perustettu v. 1996 ja sillä on tällä hetkellä kolmetoista jäsentä: Patrik Bowrain, Kiptoo, Keem, Renoo, Boit, Hazor, Ariok, Trib, Mjev, Skeema, Mythi, Cliini ja Jesh.

Yhteystiedot:
rc@eeme.li - rc.eeme.li - wap.rc.eeme.li - RSS-feedi

Oheismateriaalia:

RC Eemelin logo


Muuta:

RC Eemelin kotisivu

Kuva Atal Sportsista


Uusimmat lehdistötiedotteet:

Hazor L -- Hazor juhli umpihangessa, tekoäly tuotti onnittelurunon
RC Eemeli ilmoittaa tulevasta kaudesta 2023 - Tikkajuoksu, Halloween Hike ja muut tapahtumat odottavat osallistujia -- Helsinki City-O järjestää tulevana kautena jälleen upeita urheilutapahtumia
Virta vei Boitia ja Keemiä Ahlaistenjoessa -- Yhden osanottajan Cup-kilpailua ei vielä nähty
Kiptoo L -- Kiptoon merkkipäivää juhlittiin Tampere parkrunissa
RC Eemeli Cup 2021 huipentuu pudotusjuoksuun -- Mikä oli Hämptonin puolimaratonin raaston merkitys?

Kaikki lehdistötiedotteet